Mpow markasını ilk defa duyuyorum uzun yıllar götürürmü bu kulaklık
Bunu daha dün sipariş verdim 629₺ ye bugün 674 olmuş. @RevDeisDou hocama güvenerek aldım. Yabancı kanallardaki sitelerdeki yorumlarına baktım driverlarını vs. kurup üstüne birde Boom3D diye bir program varmış onu kuruyorsunuz mükemmel bir oyun deneyimi yaşatıyormuş. 3D surround olması da 7.1 özelliğini size yaşatıyormuş dedikleri bu. Bayağı bir iyi yorumlar okudum tabii bu yorumlar yanıltıcıda olabilir bu forumda alıp hiç kullanan var mı? TR'de pek bir incelemesini de göremediğim için cihaz elime geçer geçmez incelemesinide yapacağım youtube'a atacağım.
Dediğiniz marka yurt dışında razer steel series gibi markalarla yarış içerisinden olan bir marka. Sadece bizim ülkede bilinmiyor ne yazık ki. Rampage Fury X kablosuzu bu markaya ait sadece logo değişikliği vs. yapılmış ve daha pahalı halbu ki aynı ürün.Böyle markalara bu paraları vermem ben şahsen.
Bende ilk defa duymuştum ama sadece bizim ülkede az duyulan bir ürünmüş eski xiaomi oppo gibi tamamiyle f/p ürün uzun süre götürür gibi duruyor yabancı forum sitelerinde oldukça iyi yorumlar okudum kötü yorum da bir kaç tane okumuşumdur nadir yani bayağı bir araştırma sonucu aldım bunu.Mpow markasını ilk defa duyuyorum uzun yıllar götürürmü bu kulaklık
Hangi model hocam?bende kablolusu var bence çok iyi bir kulaklık fiyatına göre
mpow air seDediğiniz marka yurt dışında razer steel series gibi markalarla yarış içerisinden olan bir marka. Sadece bizim ülkede bilinmiyor ne yazık ki. Rampage Fury X kablosuzu bu markaya ait sadece logo değişikliği vs. yapılmış ve daha pahalı halbu ki aynı ürün.
Bende ilk defa duymuştum ama sadece bizim ülkede az duyulan bir ürünmüş eski xiaomi oppo gibi tamamiyle f/p ürün uzun süre götürür gibi duruyor yabancı forum sitelerinde oldukça iyi yorumlar okudum kötü yorum da bir kaç tane okumuşumdur nadir yani bayağı bir araştırma sonucu aldım bunu.
Hangi model hocam?
Bendede air se modeli varda diriverelriji filan nasil kurucaz ve boom3d bendede calisirmi
Bunu daha dün sipariş verdim 629₺ ye bugün 674 olmuş. @RevDeisDou hocama güvenerek aldım. Yabancı kanallardaki sitelerdeki yorumlarına baktım driverlarını vs. kurup üstüne birde Boom3D diye bir program varmış onu kuruyorsunuz mükemmel bir oyun deneyimi yaşatıyormuş. 3D surround olması da 7.1 özelliğini size yaşatıyormuş dedikleri bu. Bayağı bir iyi yorumlar okudum tabii bu yorumlar yanıltıcıda olabilir bu forumda alıp hiç kullanan var mı? TR'de pek bir incelemesini de göremediğim için cihaz elime geçer geçmez incelemesinide yapacağım youtube'a atacağım.
Halbuki* o kadar yabancı forumları ve yabancı kanalları da takip ediyorum ama ne ilginçtir hiç görmedim. Hele ki Razer, SS ile kıyaslandığını hiç mi hiç görmedim ama doğrudur.Dediğiniz marka yurt dışında razer steel series gibi markalarla yarış içerisinden olan bir marka. Sadece bizim ülkede bilinmiyor ne yazık ki. Rampage Fury X kablosuzu bu markaya ait sadece logo değişikliği vs. yapılmış ve daha pahalı halbu ki aynı ürün.
Gerçekten o kadar takılı hiç görmemiş olmanız ilginçmişHalbuki* o kadar yabancı forumları ve yabancı kanalları da takip ediyorum ama ne ilginçtir hiç görmedim. Hele ki Razer, SS ile kıyaslandığını hiç mi hiç görmedim ama doğrudur.
Sağolun hocam bende büyük bir heyecanla bekliyorum gelsin direkt testlerini yapacağım videoda çekeceğim yüksek ihtimalle.gayet rahat ses kasılabiliyor oyunlarda bundan önce James Donkey 711 bide rampage nin bi kaç kulaklıgını daha kullandım kesinlikle en iyisi buydu bass kalitesi çok iyi sayılmaz o yüzden windowsun kendi ayarlarından bassı arttırdım şimdi bayağı iyi bass ı fln
Hocam bu boom3d dediğimiz program dolby gibi bir program tabii ki de çalışırBendede air se modeli varda diriverelriji filan nasil kurucaz ve boom3d bendede calisirmi
Hocam yeni bir şey öğrendim ne kadar doğru bilmiyorum siz bilirsiniz belki. Sanırım bu kulaklıktaki 3D Surround özelliği 7.1 gibi bir özellik doğru mudur? sesin tam olarak nereden geldiğini vs. çok iyi bir şekilde anlayabilmemize yarıyormuş? Tek şüpheci olduğum konu bu genellikle fps oyun oynadığım için beni üzeceğinden korkuyordum bu özellik gerçekten bu işe yarıyor ve çalışıyorsa artık hiçbir şüphem kalmadıYazılımı yok diye biliyorum, nereden kuracaksınız ki?
Bende fury x var. Sanal 7.1 kapalıyken daha iyi ses kasıyorumHocam yeni bir şey öğrendim ne kadar doğru bilmiyorum siz bilirsiniz belki. Sanırım bu kulaklıktaki 3D Surround özelliği 7.1 gibi bir özellik doğru mudur? sesin tam olarak nereden geldiğini vs. çok iyi bir şekilde anlayabilmemize yarıyormuş? Tek şüpheci olduğum konu bu genellikle fps oyun oynadığım için beni üzeceğinden korkuyordum bu özellik gerçekten bu işe yarıyor ve çalışıyorsa artık hiçbir şüphem kalmadı