MSB: İran'dan ateşlenen füze düşürüldü

fatik1881

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
544
Haber NTV
İran’dan ateşlenip Irak ve Suriye hava sahasından geçerek Hatay bölgesinden Türk hava sahasına yönelen bir füze, NATO Hava Savunma Sistemleri tarafından imha edildi. Önleyici bir füzenin parçasının Hatay Dörtyol’da açık bir alana düştüğü belirtilirken herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.
1000018587.webp

fake flag veya eski teknoloji sorunu

Bizim devrede bir sistem var mı ki bunun için? Bir tek S400ü biliyorum ben o da çok sınırlı durumda.
dostum türkiyede yaşamıyorum daha iyi nasıl biliyorum
alçak menzil
ortak menzil
uzak menzil
3 sınıf savunma sistemi geliştirildi
alçak ve orta tam anlamıyla konuşlandırıldı ve eksiksiz çalışıyot
uzak konusunda net bilgim yok ama şuan üretimde diye biliyorum
daha iyi bilenler açıklar
alçak menzildekiler tüm dronlar ve basit füzeler için tasarlandı diye biliyorum
ve hepsini hatta daha fazlasını durdurma yeteneğine sahip
makineli tüfek gibi çalışıyor hatta

yani dışarıya ihtiyaç yok ama sistemi tam oturtmak için sanırım biraz süreye ihtiyac var

alçak menzil
ortak menzil
uzak menzil

yani dışarıya ihtiyaç yok ama sistemi tam oturtmak için sanırım biraz süreye ihtiyac var
Öyleyse ülkemiz için çok iyi tabii ki ama uzak menzil için henüz net bir şey yok diye biliyorum öyle olsa zaten birkaç yıla bitecek yerlisi varken S400 de alınmazdı.

Öyleyse ülkemiz için çok iyi tabii ki ama uzak menzil için henüz net bir şey yok diye biliyorum öyle olsa zaten birkaç yıla bitecek yerlisi varken S400 de alınmazdı.
evet süre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sizin şuan odaklanmanız gereken tek şeyin mosad ajanlarına dikkat edip şüphelendiğinizi mutlaka bildirmeniz gerekiyor

alçak menzil
ortak menzil
uzak menzil

Türkiye de yaşamıyorsunuz ama Türkiye nin geleceğiyle ilgili saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz

İsrailden önce İrandan füze yersiniz dediğimde birkaç kişi fena atarlanmıştı.

Ha şimdi gitsinler Müslüman kardeşlerinin gönderdiği füzeye sarılsınlar.

Arabi de kardeşlerinin adına b*k bulaştırmamak için teknolojinin eskiliğini gösterdi ya. O eski teknoloji girsin ona. :D

2000km ötemizdeki bir füzeyi takip edebiliyoruz. Yani nereden geldiği açıklanmış zaten. Abartmanın lüzumu yok.
mantıken diyorum yani israil adının geçtiği bir adil(!) savaşta fake flag su içme ihtiyacı kadar sıradan olabilir

NATO hava savunma sistemleri tarafından imha edilmiş. Nerede bizim yerli ve milli sistemlerimiz?!
Hocam Nato'ya bunun için para ödüyoruz zaten :D Ülke sınırları dışında nato yetki alanında imha edilmiş. Bizim sistemler nerde diye velveleye verecek bir durum yok ortada. Muhtemelen bizim kürecik radarı ile tespit edilmiştir, yani haberimiz var. Sınırdan girseydi biz müdahale ederdik. Gayet doğal bir durumdur. Olması gereken olmuş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,581
Üyeler
189,635
Son üye
bilisimbil
Geri