MSI A650BN PSU alınır mı?

Yozgatlııı

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,444
Green GP700A-GED alacaktım ama sanırım her yerden eli kolu çekmişler ve stok Yok. 3 taksit ile 2800tl verecektim ama onu alamıyorum amazondan 9 taksite A650BN alsam kaybım olur mu kalite olarak?

Green GP700A-GED alacaktım ama sanırım her yerden eli kolu çekmişler ve stok Yok. 3 taksit ile 2800tl verecektim ama onu alamıyorum amazondan 9 taksite A650BN alsam kaybım olur mu kalite olarak?
DAha iyi olur bu model.

hocam müşteri temsilcileri ile konuştum site alıma kapalı kısa bir süre illa bekleyeyim mi yoksa 650bnl mi alayım diğer bütün herşeyi sipariş ettim
Acele yoksa bekleyin kötü bir güç kaynağı değil bnl ancak 800w varken :D

Acele yoksa bekleyin kötü bir güç kaynağı değil bnl ancak 800w varken :D
800w ileri dönük güzel ama kullana bileceğimi hiç sanmıyorum, zaten 700 olan modeli almayı planlıyordum. acele yok ama heyecan var komple siste topladım o gelicek :D

800w ileri dönük güzel ama kullana bileceğimi hiç sanmıyorum, zaten 700 olan modeli almayı planlıyordum. acele yok ama heyecan var komple siste topladım o gelicek :D
Öyle demeyin 800w alırsanız bir de psu ömrü artar daha az yüke gireceği için :D psu için max bütçe nedir ? 1k fazla verip kaliteli 800w alınabiliyor çünkü.
Bütçe çıkmıyorsa a-bnl'yi alırsınız. Bu arada a-bn ile a-bnl aynı tier.
1772033008398.webp

Aynı tier ancak şöyle bir bilgi düşülmüş.

Öyle demeyin 800w alırsanız bir de psu ömrü artar daha az yüke gireceği için :D psu için max bütçe nedir ? 1k fazla verip kaliteli 800w alınabiliyor çünkü.
Bütçe çıkmıyorsa a-bnl'yi alırsınız. Bu arada a-bn ile a-bnl aynı tier.
bütçe bu hocam daha çıkmaz bn ile bnl aynı tier ama iç malzeme olarak bnl daha iyiymiş yeşil sitede baya detaylı bir inceleme gördüm.

bütçe bu hocam daha çıkmaz bn ile bnl aynı tier ama iç malzeme olarak bnl daha iyiymiş yeşil sitede baya detaylı bir inceleme gördüm.
Tamamdır bütçe çıkmıyorsa ya bekleyin ya da direkt bnl'yi çekin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,373
Üyeler
190,356
Son üye
NZUS
Geri