EkmekArasıRX6900XT
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 172
@ARTIK FAN DEĞİLİM hocam CX750F veya P7 yerine A850GF nasıl? Tam ortası. Bence güzel ama herkese sormak istedim
Sertifika?Al bunu ne ona para veriyon
![]()
FSP Hydro K Pro HD2-850 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K Pro HD2-850 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K Pro HD2-850 850 W Power Supply özelliklerini incele, 3.960,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Rx6900xt ile kullanmicakmisiniz?Sertifika?
EvetRx6900xt ile kullanmicakmisiniz?
Hocam sistemi ucuz psuya emanet etmek istemedimAl bunu ne ona para veriyon
![]()
FSP Hydro K Pro HD2-850 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K Pro HD2-850 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K Pro HD2-850 850 W Power Supply özelliklerini incele, 3.960,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam rx 6900xt için fazla ya rx 7900xt olsa derdim tamam için rahat etsin ama rx6900xt o fsp psu fazla fazla yeter yine de içinizde kalıyorsa alınEvet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam sistemi ucuz psuya emanet etmek istemedim
Ucuz olunca kötü olmuyor f/p oluyor fsp psuEvet
Hocam sistemi ucuz psuya emanet etmek istemedim
Hocam o fsp nin içinden 12 pin pcle kablo çıkıyor mu?Hocam rx 6900xt için fazla ya rx 7900xt olsa derdim tamam için rahat etsin ama rx6900xt o fsp psu fazla fazla yeter yine de içinizde kalıyorsa alın
Ucuz olunca kötü olmuyor f/p oluyor fsp psu
Sanırım var olması lazım ama emin değilim @Kürşat Kütükçü @M.A.Y. yHocam o fsp nin içinden 12 pin pcle kablo çıkıyor mu?
Alıntıyı görüntüle
Max 4K.Bütçe nedir
Alınır hocam ben a850g modelini kullanıyorum. Fazlasıyla sessiz ve sıkıntısız bir model. Fan açtığını nadir görüyorum. Tavsiye ederim.@ARTIK FAN DEĞİLİM hocam CX750F veya P7 yerine A850GF nasıl? Tam ortası. Bence güzel ama herkese sormak istedim
Tam butceni versen keske@ARTIK FAN DEĞİLİM hocam CX750F veya P7 yerine A850GF nasıl? Tam ortası. Bence güzel ama herkese sormak istedim