msi b450m-a pro max vs asus b450m dragon

İkisi arasında msi. Ama s2h ikisinden de daha iyi.

B450M-A PRO MAX ve B450M DRAGON üst seviyeydi de benim mi haberim yoktu hocam? Hepsi giriş seviyesi ancak aralarındaki en iyisi B450M S2H.
hocam sizin bilginize söz edemem ama tabii ki en iyisini bilirsiniz diğer forumlarda gigabyte b450m s2h çok çok giriş seviyesi anakart diyolar o yüzden dedim hocam bir sorum olacaktı nedenleriyle açıklayabilirmisiniz? rica etsem neden en iyisi açıklarsanız sevinirim.

hocam sizin bilginize söz edemem ama tabii ki en iyisini bilirsiniz diğer forumlarda Gigabyte b450m s2h çok çok giriş seviyesi anakart diyolar o yüzden dedim hocam bir sorum olacaktı nedenleriyle açıklayabilirmisiniz? rica etsem neden en iyisi açıklarsanız sevinirim.
Neden en iyisi söyleyeyim çünkü B450M-A PRO MAX'te VRM'lerin kendisi iyi değil, soğutması da yok. Ayrıca B450M-A PRO MAX'te 4 pin CPU ek güç girişi var, B450M S2H'de ve B450M DRAGON (B450M-K)'da ise 8 pin var, daha iyi yani. B450M S2H'nin de VRM'i bi' tık daha iyi olduğu için giriş seviyesindeki en iyi anakart B450M S2H.

Neden en iyisi söyleyeyim çünkü B450M-A PRO MAX'te VRM'lerin kendisi iyi değil, soğutması da yok. Ayrıca B450M-A PRO MAX'te 4 pin CPU ek güç girişi var, B450M S2H'de ve B450M DRAGON (B450M-K)'da ise 8 pin var, daha iyi yani. B450M S2H'nin de VRM'i bi' tık daha iyi olduğu için giriş seviyesindeki en iyi anakart B450M S2H.
peki hocam yeni toplayacağım sistemde sizin dediğiniz gibi gigabyte b450m s2h kullanacağım bide işlemci olarak 2600 veya 2600x kullanacağım herhangi bir bios günceleme gerekirmi?

Geri