❌İndirim Bitti! MSI B650M WİFİ 3850TL

b550 gaming edge wifi
8x4 corsair dominator satıp bunu mu alsam 5800x3d yerine ne almam gerek işlemci
Am5 mantıklı tercih olur. 7600x alırsınız, genel olarak 5800x3d ye yakın performansı var. Bütçeniz olursa yükseltme yaparsınız. Am4 tarafında son nokta oyun için 5800x3d.

Çok merak ediyorum hocam, size değil genel olarak yani. Sürekli bu indirim konularına aldım çok güzel yazan "aynı" üyeler var. Hani bende iyiymiş alınır vs yazıyorum ama almıyorum yada aldım demiyorum. Paranın kaynağı nedir söyleyin lütfen.. :kekw:
Benim aileden dükkanlar var. Baba parası demeyin en fazla çalışanlardan biriyimdir :) Birde yazılım mühendisiyim. Render bilgisayarları, server gibi şeyler için alıyoruz. Bende çoğu şeyde alınır fln yazıyorum eğer aldıysam aldım yazıyorum.

Benim aileden dükkanlar var. Baba parası demeyin en fazla çalışanlardan biriyimdir :) Birde yazılım mühendisiyim. Render bilgisayarları, server gibi şeyler için alıyoruz. Bende çoğu şeyde alınır fln yazıyorum eğer aldıysam aldım yazıyorum.
3-5 bise ateslersin artık. :kekw:

Knk daha 1 saat önce kargom geldi olmuyor bundan önce 4 5 anakart aldım MSI olanlarında yoktu gigabyte in bazılarının var
Hocam anakartın yorumlarında birisi jelatin yok diye 1 yıldız vermiş. Ürünün kendi kapalı jelatini varsa kutusundaki jelatini kim napsın zaten. 5 yıldızlık ürünün puanını da 4.3e düşürmüş. Bu arkadaş da buna takılmış galiba ondan 2. kez sormuş olabilir.

Geçen idareten bi hoparlör bakayım dedim, adam 2x3W ufak hoparlör almış yazmış ki "sesini az buldum. iade etmekle uğraşmadım" Oğlum 3W hoparlörden ne bekliyorsun ne kadar ekmek o kadar köfte. Git1000 daha ver 2x10W al.

Zaten jelatin veya kargo yüzünden düşük puan veren bilinçsiz insanlardan bıktım. Böyle saçma değerlendirmelere izin verilmemesi gerekiyor. Ortada yanlış bir şey yokken alacak insanın vazgeçmesine sebep oluyorlar.

Hocam anakartın yorumlarında birisi jelatin yok diye 1 yıldız vermiş. Ürünün kendi kapalı jelatini varsa kutusundaki jelatini kim napsın zaten. 5 yıldızlık ürünün puanını da 4.3e düşürmüş. Bu arkadaş da buna takılmış galiba ondan 2. kez sormuş olabilir.

Geçen idareten bi hoparlör bakayım dedim, adam 2x3W ufak hoparlör almış yazmış ki "sesini az buldum. iade etmekle uğraşmadım" Oğlum 3W hoparlörden ne bekliyorsun ne kadar ekmek o kadar köfte. Git1000 daha ver 2x10W al.

Zaten jelatin veya kargo yüzünden düşük puan veren bilinçsiz insanlardan bıktım. Böyle saçma değerlendirmelere izin verilmemesi gerekiyor. Ortada yanlış bir şey yokken alacak insanın vazgeçmesine sebep oluyorlar.
Hepsiburada satıcı saçma jelatin olunca anakart 10 FPS fazla vermio ki anakartlarda jelatin çok yok

Ben de size şöyle izah edeyim anakart konusundan bağımsız bazı ürünler oluyor bu ürünlerde olası sorunlar sebebiyle iade edilip yeniden aynı fiyattan satışa sunuluyor,ben de uzun vadede yeni bir sistem toplayacağım ve kartı anlık test edemeyeceğim bu sebeple sordum.

Ben de size şöyle izah edeyim anakart konusundan bağımsız bazı ürünler oluyor bu ürünlerde olası sorunlar sebebiyle iade edilip yeniden aynı fiyattan satışa sunuluyor,ben de uzun vadede yeni bir sistem toplayacağım ve kartı anlık test edemeyeceğim bu sebeple sordum.
Sorun yok jelatinsiz bu anakart

Benim lafım zaten size değildi, bilinçsiz yorum yapan kişilereydi. Sizin de o yorumu görüp ondan etkilenebileceğinizi düşünüp yorum yaptım. O yorumu görmediniz mi ? Belli ki görmüşsünüz içinize kurt düşmüş 2. sefer 1e1 aynı soruyu sormuşsunuz. Sorma niyetinizi de şimdi açıkladınız teşekkürler. Dediğinizde iade konusunda haklısınız zaten, fakat bu anakart "bazı ürünler" dediğinize girmiyor. İçinde anakartın kendi jelatini var o olmazsa dediğiniz gibi iade edilip tekrar satılmış olabilir. Siz de iade edersiniz.

Geri