Neler Yeni

Öneri MSI FORGE GK310 RED SWİCH İNCELEME 🔥

rasitozbkk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
raşit özbek
Selamlar !
Belki daha önce açtığım konuda görenler olmuştur bu klavye için YouTube'de ve forumlarda incelemesine denk gelmedim ve ilk defa bir inceleme yazıp deneyimlerimi aktarmak istedim.
Ürünü GaminGenTR üzerinden yaklaşık 1588TL gibi bir fiyata aldım. Bu fiyat bandında ve bu MARKANIN %100 ve Türkçe klavye olup mekanik red swich klavyeye daha önce denk gelmedim. Ürünün aydınlatması olsun gerek hissiyatı olsun gerçekten mükemmel. Sağ üst köşede 3 adet renk mod tuşu var ve bu 3 küçük tuşun yanında büyük bir tuş var. Bu tuş bastığınızda bütün rgb modlar arasında geçiş yapabilir. Sağa ve sola çevirdiğinizde rgb ışıkların şiddetini arttırıp azaltabilirsiniz.
Eksi yanları ki kimine göre değişir. İnsan bi multimedya tuşu arıyor ve ek olarak sert bastığınızda SESSİZ ODADA kulağınızda kulaklık yok ise eğilip dinlerseniz çok az bir yay sesi geliyor ama sürekli değil arada sırada. Bence bu fiyata Türkçe ve %100 alınabilinecek en güzel red swich klavye düşünmeden alın. Üstelik hızlı kargo için de GamingGenTR'ye teşekkür ederim.

Ürün hakkında sorunuz olursa cevaplayabilirim.
İYİ FORUMLAR.

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Arnold Ciwardagexer
Selamlar !
Belki daha önce açtığım konuda görenler olmuştur bu klavye için YouTube'de ve forumlarda incelemesine denk gelmedim ve ilk defa bir inceleme yazıp deneyimlerimi aktarmak istedim.
Ürünü GaminGenTR üzerinden yaklaşık 1588TL gibi bir fiyata aldım. Bu fiyat bandında ve bu MARKANIN %100 ve Türkçe klavye olup mekanik red swich klavyeye daha önce denk gelmedim. Ürünün aydınlatması olsun gerek hissiyatı olsun gerçekten mükemmel. Sağ üst köşede 3 adet renk mod tuşu var ve bu 3 küçük tuşun yanında büyük bir tuş var. Bu tuş bastığınızda bütün rgb modlar arasında geçiş yapabilir. Sağa ve sola çevirdiğinizde rgb ışıkların şiddetini arttırıp azaltabilirsiniz.
Eksi yanları ki kimine göre değişir. İnsan bi multimedya tuşu arıyor ve ek olarak sert bastığınızda SESSİZ ODADA kulağınızda kulaklık yok ise eğilip dinlerseniz çok az bir yay sesi geliyor ama sürekli değil arada sırada. Bence bu fiyata Türkçe ve %100 alınabilinecek en güzel red swich klavye düşünmeden alın. Üstelik hızlı kargo için de GamingGenTR'ye teşekkür ederim.

İYİ FORUMLAR.
Hocam keşke f75 indiriminden yararlansaymışsınız.

rasitozbkk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
raşit özbek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam keşke f75 indiriminden yararlansaymışsınız.
Ah hocam ah bi bitmediniz. Ben özellikle %100 ve türkçe klavye istedikçe bana f75 öneriyorsunuz. Ne aldığından ziyade ne istediğin önemli. Yoksa ben de biliridim almayı sağolsun f75 fan boy arkadaşlar eksik olmuyor.

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Arnold Ciwardagexer
Ah hocam ah bi bitmediniz. Ben özellikle %100 ve türkçe klavye istedikçe bana f75 öneriyorsunuz. Ne aldığından ziyade ne istediğin önemli. Yoksa ben de biliridim almayı sağolsun f75 fan boy arkadaşlar eksik olmuyor.
Hocam inşallah switchlerden biri 2 ay içinde bozulmaz da uğraşmazsınız.

rasitozbkk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
raşit özbek
Hocam inşallah switchlerden biri 2 ay içinde bozulmaz da uğraşmazsınız.
Yedek swichler ile beraber geliyor. Ayrıca garanti üzerinden de yardımcı olurlar. f75 de bu garanti özelliği yok ama..

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Çağdaş Alkan
Selamlar !

İYİ FORUMLAR.
Bende bunu almayı düşünüyordum güzel oldu benim için teşekkür hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu nasıl hocam, ikisi arasında kaldım

Son düzenleme:

CroMagnon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Ataç
Ürünün videosu veya fotoğraflarını da çekip yükleseydiniz çok iyi olurdu malum hiç bir yerde bilgi yok ayrıca yazım hissiyatına da değinilebilir birde kablosu örgülü mü @rasitozbkk

rasitozbkk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
raşit özbek
Ürünün videosu veya fotoğraflarını da çekip yükleseydiniz çok iyi olurdu malum hiç bir yerde bilgi yok ayrıca yazım hissiyatına da değinilebilir birde kablosu örgülü mü @rasitozbkk
Hocam işten eve geçince unutmaz isem yardımcı olacağım.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,202
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis

ziaraujo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ziya
Hocam iyi günler aynı klavyeyi bende aldım kargoda 1400 tl gibi bir fiyata incehesaptan aldım. Kullandığınız kadarıyla bir kusuru vesaire var mıdır acaba? Birde red switchin markası nedir?

sbalik61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Sercan
Allah rızası için ne F75'Miş herkes minicik klavye kullanmak zorunda mı ? Ben TKL Klavyeden nefret ediyorum mesela , Multimedia tuşu geniş tuş aralığı arıyorum , her klavye sorana F75 önermeyin allah rızası için .
Sırası ile kullandığım klavyeleri yazayım.
ASUS TUF K1
ASUS TUF K3
ASUS ROG STRIX NX SCOPE
ASUS ROG STRIX NX SCOPE WİRELESS
ASUS ROG STRİX NX II SNOW SWİTCH
LOGİTECH G915 X LIGHTSPEED
LOGİTECH G512
STEELSERİES APEX 7
STEELSERİES APEX 5 HYBRID
CLAWS SPEKTRUM K1
CLAWS NOVA K1
RAZER BLACKWİDOW V4 [ŞUAN 1 HAFTA ÖNCE ALDIM HALA KULLANIYORUM]

Evet klavye fetişim var çok fazla klavye kullandım kısa süre deneyimlerim ve uzun süreli deneyimlerim de olan klavyeler var listede.
F75 BUNLARDAN BİRİSİ ASLA OLMAYACAK.

j4ckr0zs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ali Çukurova
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
Hocam hortlatmak gibi olmasın ama şu zamana kadar olan kullanımlarınızda herhangi bir sorun yaşadınız mı? Bende almayı düşünüyorum. Fikirlerinizi belirtebilirseniz sevinirim teşekkürler. @rasitozbkk

rasitozbkk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
raşit özbek
Hocam hortlatmak gibi olmasın ama şu zamana kadar olan kullanımlarınızda herhangi bir sorun yaşadınız mı? Bende almayı düşünüyorum. Fikirlerinizi belirtebilirseniz sevinirim teşekkürler. @rasitozbkk
Merhabalar şuanda size bu klavye ile yazıyorum. Hala bir sorunla karşılaşmadım gerçekten memnunum. Eksi denilebilecek tek yanı fn veya multi medya tarafı olacaktır ben kombinasyonunu bulamadım.

Top Bottom