Yardım MSI G2412F iyi midir? Alınır mı?

Reaksiyon skoru
53
MSI 24" G2412F 180Hz 1ms (GtG) HDMI DP Adaptive-Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör bu monitörü almayı düşünüyorum. Rapid IPS diyor? Rapid IPS mı iyidir Normal IPS mı? Ayrıca sizce alınır mı bu monitör? Kullanan varsa incelemesini yazabilir mi?

MSI 24" G2412F 180Hz 1ms (GtG) HDMI DP Adaptive-Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör bu monitörü almayı düşünüyorum. Rapid IPS diyor? Rapid IPS mı iyidir Normal IPS mı? Ayrıca sizce alınır mı bu monitör? Kullanan varsa incelemesini yazabilir mi?
Alınır güzel monitör. Msı tarafında rapid ismi kullanıyor, diğer markalar fast diyor yani normal ips panele göre daha hızlı tepki süresi veren panel bunlar.

Bende almayı düşünüyorum itopya da indirim var

Daha yeni kuzenime aldık bence gayet güzel hoş monitör. Hoparlörü yok ona göre :D

İki panelde aynı, satış stratejisi bu IPS zaten hızlı bir panel. Fast, rapid gibi kavramlar tamamen aldatmaca. Arka aydınlatması iyise basıyorlar raipd veya fast IPS damgasını.

Hocam hoparlör olsun parlaklık değeri iyi olsun ve pivot özelliği de olsun dersen alternatif olarak VG249QL3A modeline de göz at.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,128
Üyeler
192,187
Son üye
burakb42
Geri