Neler Yeni

Yardım MSI G272QPF 2k monitör sipariş ettim. Mutlu olur muyum ?

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Jiyu
Bütçe
8000
Selamünaleyküm, hayırlı günler arkadaşlar. 1 aydır ASUS monitörü kullanıyordum, iade talebi oluşturdum.
https://www.amazon.com.tr/ASUS-VG27AQ3A-FREESYNC-2560x1440-Monitör/dp/B0CB8JTSCF Monitör
Sizden ricam 7700XT ekran kartı ve PC hocası GG-13 için güzel bir tercih olmuş mudur ?
Aradığım özellikler:
  • Valorant, CS2, PUBG ve Rainbow Six: Siege vb. FPS oyunlarını en akıcı ve en az gecikme ile oynamak.
  • RDR2 vb. oyunlar satın aldım. Akıcı ve güzel şekilde oynamak.
  • Dizi, film vb. izlerken ve bir şeyler okurken en kaliteli ve sağlıklı şekilde okumak için ekranın güzel olmasını istiyorum.
  • Gözü diğerlerinden daha az yoracak ve radyasyonu en az olan monitörü istiyorum
ASUS monitörü 7800 TL'ye aldım. En fazla 1K fazla para verebilirim. ASUS monitör'den daha iyi monitör önerir misiniz?
Amazon'dan almak istiyorum. Mümkünse satıcı Amazon değilse de güvenilir satıcıdan ve gönderen Amazon monitör önerir misiniz?
İade talebini oluşturduğum monitörü 7800 TL'ye aldım. En fazla 1k üstüne çıkabilirdim. Sizce çok fark var mıdır aralarında?

MSI G272QPF E2 sipariş ettim , sizce beni mutlu eder mi ? Satıcı amazon​

Son düzenleme:

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Jiyu
ölü pikselle, iade ile uğraşmak istemiyorum vs diyorsan git vatan'dan vs al direkt monitörü.
alırken ölü piksel testi de yaptırırsın orada hem.
vatan vb. yerlerden asla alınmaz , mağazadan alındığı için iade olmaz.
amazon 30 gün kullan , iade et .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim neden her mesajın sonuna noktalama işareti gibi üzgün emojisi koyuyorsun??
sen niye dalga geçen emoji koyuyorsun

MSI G274QPF modelinden farkı var mıdır MAG olanın ?

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Ali
vatan vb. yerlerden asla alınmaz , mağazadan alındığı için iade olmaz.
amazon 30 gün kullan , iade et .

sen niye dalga geçen emoji koyuyorsun
Çok garip bir adamsın çünkü. Sana 1000 tane öneri sunuldu illaki iade et o monitörü de istiyorsan al güzeldir dendi ama anlamıyorsun aynı konuyla ilgili 5 konu açıyorsun.

• Kızgın
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Jiyu
Çok garip bir adamsın çünkü. Sana 1000 tane öneri sunuldu illaki iade et o monitörü de istiyorsan al güzeldir dendi ama anlamıyorsun aynı konuyla ilgili 5 konu açıyorsun.
Herkes farklı monitör önerdi. 10 kişi yazdıysa 5-6 farklı monitör önerildi.
Ne anlatıyorsun ? Daha siz fikir birliğine ulaşamadınız. Ben nasıl karar vereyim ?

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Ali
Herkes farklı monitör önerdi. 10 kişi yazdıysa 5-6 farklı monitör önerildi.
Ne anlatıyorsun ? Daha siz fikir birliğine ulaşamadınız. Ben nasıl karar vereyim ?
Monitörü alacak da sensin parayı vericek de. Herkes 5-6 önermiş güzelse hepsi de içine sinen birisini al birinin diğerine kontrast iyiliği vardır diğerinin bit iyiliği vardır örnek olarak herşeyi tek tek soruyorsun. Msi'ın düşük olması nedeni de kargo sorunları ve full ölü piksel çıkması o monitörü alma G274 al.

Siluet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Burak Akça

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Ali
Monitörü almadan niye iade etme konusunu düşünüyorsun anlamadım?
Arkadaş titiz ve takıntılı 30 adım sonrasını düşünüyor aklınca. Bir kere bozuk gelmiş bifr daha gelirse ne yaparım diye düşünüyor ama farkında değilki vatandan test yaptırıp alsa ölü piksel vs. Zaten olmayacak.

Siluet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Burak Akça
Arkadaş titiz ve takıntılı 30 adım sonrasını düşünüyor aklınca. Bir kere bozuk gelmiş bifr daha gelirse ne yaparım diye düşünüyor ama farkında değilki vatandan test yaptırıp alsa ölü piksel vs. Zaten olmayacak.
Amazon'dan alırken evet iade konusu güzel bir şey bunda hemfikirim ama diğer iade edenlerden bu yüzden alıyor bunu da hesaba katmak var.
Başkasının iade ettiği ürün gelme olasılığı çok yüksek.
Ölü piksel şans işi sürekli iadelerle uğraşma ihtimali var bunu göz önüne almak istiyorsa kendi bilir tabi. 4-5 kere farklı monitör alıp iade edenler de var.

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Jiyu
Amazon'dan alırken evet iade konusu güzel bir şey bunda hemfikirim ama diğer iade edenlerden bu yüzden alıyor bunu da hesaba katmak var.
Başkasının iade ettiği ürün gelme olasılığı çok yüksek.
Ölü piksel şans işi sürekli iadelerle uğraşma ihtimali var bunu göz önüne almak istiyorsa kendi bilir tabi. 4-5 kere farklı monitör alıp iade edenler de var.
Haklısınız , fakat diğer sitelerde de iade edilecek bir durum olduğunda sorun çıkmaz mı :(

Top Bottom