Monitöre pavyon muamelesi yapmayalıııım DCoşturuur, eğlendirirriiir, hakkını veriiir
İhtiyacı olana bedavaMSI G274QPF QD 27
Kesinlikle kaçırılmayacak fiyat ve monitör. Ara ara stokları bitiyordu 2k monitör arayan varsa kaçırmasın. Normalde 9900tl ile 11000 TL arasında gidip geliyordu. Ayrıca kredi kartı üzerinden 4 aya vade farksız taksit imkanı var.
Şeytana uydum bile benÇok iyi monitör alın direkt. Şeytan diyor ki al ve elindeki asus tuf u sat
Ben de 4070'e 1080P monitördeyim ekran kartının dili olsa sövecek bana4070 sistemde 1080p monitör kullanıyorum para olsa direk çekerdim ben sonraki indirimlere kaldım dostlar eritin
Hadi hepimize hayırlı uğurlu olsunValla ben sanirim seytana uyucam, aldim gitti arkadaslar.
O da QD lu olan versiyon değil. Bir yanlış giriş mi yaptılar acaba? QD siz versiyonu çıkardılar da yanlışlıkla QD li yazdılarBitti mi fiyat sepete ekle vs. çıkmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.gpnteknoloji.com/urun/m...s-wqhd-170hz-1ms-adaptive-sync-gaming-monitor tek sitesinde var galiba şuan
Aynen kendi sitesinde qd li olan değil ve halen satışta.O da QD lu olan versiyon değil. Bir yanlış giriş mi yaptılar acaba? QD siz versiyonu çıkardılar da yanlışlıkla QD li yazdılar
Öyle olursa THH'ye başvurur yine QD'lisini alırsın ama uğraşlı olur tabii. Ya da en kötü iade edersin gibi...Aynen kendi sitesinde qd li olan değil ve halen satışta.
Aynen sanırım öyle hocam. Kendi sitesinde QD olmayan versiyon var. Yaklaşık 2 aydır QD li versiyonu kullanıyorum gayet başarılı bir monitör.O da QD lu olan versiyon değil. Bir yanlış giriş mi yaptılar acaba? QD siz versiyonu çıkardılar da yanlışlıkla QD li yazdılar