Gider güzel monitör. Ips panel ki msi ın ips kalitesi gayet güzel. Bu fiyata da bu ürün bedava resmen rakipleri 7500 civarı
Sağolasın listeye ekledim.
Gider güzel monitör. Ips panel ki msi ın ips kalitesi gayet güzel. Bu fiyata da bu ürün bedava resmen rakipleri 7500 civarı
Hocam Amazonda indirimden 8.900tl gibi bi fiyata gelmişti kampanyada quantum dot özelliğinden dolayi tercih etmiştim (ne kadar gerekli tartışılır) ayrıca fiyatı dışında bütün monitörlerde ölü piksel, stuck pixel konusu çok can sıktığından Amazon satıcılı fiyat performans olarak en mantıklı bu denk gelmişti.Knka sırf pivot özelliği var diye gerçekten bu kadar para verilmez kocaman monitör koyarsın kalır masada
Şu anlık iptal yok gibi bekliyorum bende hazırlanıyor aşamasında duruyorFiyat uçmuş alanlara hayırlı olsun. Fiyat hatası deyip önceki siparişleri iptal edebilirler gibi geldi ama.
Denk gelemediğime üzüldüğüm bir ürün olduMSI G321Q 31.5 Inç 170Hz 1ms FLAT IPS G-Sync WQHD Gaming Monitör - Laptop.Com.TR
Zaferinizi MSI G321Q Esports oyuncu monitörüyle görselleştirin. 2560 x 1440, 170 hz Yenileme hızı, 1 ms tepki süresi IPS paneliyle donatılan G321Q,www.laptop.com.tr
Knka bunun kararsızlığı olmaz çok iyi fiyattıkararsızlıktan dolayı alamadım umarım alanların iptal edilmez çok iyi fiyattı
Nasıl peki deneyimlerin3 haftadir kullanıyorum, Amazonda 9bin civarına düşüyor bazen ordanda takip edin.