Genel olarak memnunum, renkler ve kontraslık çok iyi, menü arayüzü çok kötü mag serisine göre birkaç eksiği var, genel ips glow sorunu bundada var.Nasıl peki deneyimlerin
Nedir bu ıps glow? Çok etkileyen ve tat kaçıran bir şey miGenel olarak memnunum, renkler ve kontraslık çok iyi, menü arayüzü çok kötü mag serisine göre birkaç eksiği var, genel ips glow sorunu bundada var.
siyah renklerde tat kaçıran bir durum malesef.Nedir bu ıps glow? Çok etkileyen ve tat kaçıran bir şey mi
Yani parlama gibi bir durum mu oluyor onu sordu ?siyah renklerde tat kaçıran bir durum malesef.
Görsel olmadan tarif etmem zor, arkadan aydınlatmalı panel olduğundan siyah renklerde özellikle kenarlarda ışık sızmasına benzer (beyazlıklar) oluşuyor.Yani parlama gibi bir durum mu oluyor onu sordu ?
Anladım bir nevi ışık sızmasının kuzeni gibiGörsel olmadan tarif etmem zor, arkadan aydınlatmalı panel olduğundan siyah renklerde özellikle kenarlarda ışık sızmasına benzer (beyazlıklar) oluşuyor.
avatara siyonist israil bayrağı koymakta yeni moda oldu galiba, edep ya huuuMiss gibi fiyat şu an cebimde nakiti olsa almıştım. Dandirik ürünler 3000 4000 arası gidiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yalan yok çok fark var.
katılıyorum.avatara siyonist israil bayrağı koymakta yeni moda oldu galiba, edep ya huuu