Neler Yeni

MSI gaming x Trio 3070 mi? Palit 3070 gamerock mu?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Pardon ergen arkadaş veya çocuk neresi trol ? Gayet normal soru sordum heee senin hayallerinde bile yoktur 3070 orası ayrı hep hayal trol görmen normaldir. Saçma bir cevap yazdın 😂 hadi gel de burdan öneri al güven
Çok ayıp gerçekten. Yaşın bu kadar büyük ise ve karşındakiler çocuk ise sen çocuğa neden böyle konuşuyorsun? Çok maaşın vardır belki ama bu senin kaliteni yükseltmez. İnsanın kalitesi konuşmasıdır. Vallahi ayıp.

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal
Hayalimde 6800xt var Senin bu 3070 alınca havalara çıkan egonu tatmin etmek için illa birisinin 3080 suprim mı alması lazım?
Baba gaming x diyo hawli MSI ejder kırmızı ışık hepsi kalite palit ne Almanya'da köy mu

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Gaming X Trio’da 9 tane 50 Amper faz var 9x50=450A VRM

GameRock’da 12 Faz 50 Amper var 12x50=600A

PCB olarak GameRock daha kaliteli bellek kontrolcüsü ile ilgili detaylar da var ama ben pek anlamadım o kısmını.

Evet soğutma olarak X Trio daha iyi olabilir ama ben bu kadar para vermişken ucuza kaçılmış kart almak istemem. Gamerock hem soğutma olarak fazlasıyla yeterli hemde kaliteli. MSI alınmaz değil ama gereksiz bence.
Palit F/P kartlar üreten en beğendiğim markalardan bir tanesi. Arkadaş F/P sorsaydı önerim Palit olurdu. Hayatında kaç kart kullandın bilmem ben sayısını unuttum. Bu gibi tepe ürünlerde RMA oranı çok önemli MSI'ın RMA oranı Palit'ten daha iyi Palit'in tepe kartlarında elde ettiğim gözlemler: Yüksek Coil Whine, Fan sıkıntıları parası olan adamın direkt yöneleceği bir kart olduğunu düşünmüyorum. Amper konularıda 450 - 600 karşılaştırması yanlış bir karşılaştırma GPU silikonu en önemli etkendir. PCB kalitesi önemli olduğu gibi PCB montaj aşaması da bir o kadar önemlidir. Bunlar bir markanın tamamını oluşturur. Buradaki eksiklikler veya fazlalıklar fiyatı etkiler

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

Hepra

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Pardon ergen arkadaş veya çocuk neresi trol ? Gayet normal soru sordum heee senin hayallerinde bile yoktur 3070 orası ayrı hep hayal trol görmen normaldir. Saçma bir cevap yazdın 😂 hadi gel de burdan öneri al güven
Senden forumdan çıkmanı rica ediyorum ve kendini ekonomik tarafta başkalarından daha iyi olmanla tatmin etmeye devam et. Sadece ekonomik tarafta üstünlük kurabilirsin :D

T.P.G.

80+ Titanium
Ergen diye dalga geçtiğiniz adamlar sizden daha olgun davranıyor, bu konuşmalarla bir yerde saygı göreceğinizi sanmam, belki bol paranız için yanınızda duran 2 3 yalaka olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Enes Can
Çok ayıp gerçekten. Yaşın bu kadar büyük ise ve karşındakiler çocuk ise sen çocuğa neden böyle konuşuyorsun? Çok maaşın vardır belki ama bu senin kaliteni yükseltmez. İnsanın kalitesi konuşmasıdır. Vallahi ayıp.
Kardeşim cevapları görmüyor musun tam komedi ya 😂 biri kronik sorunlu der kaynak ver kardeşim yazdım kaynak yoooqqqqqqq yazıyor 😂 biri gelmiş trol soru diyor ne cevap vermemi bekliyorsun?😒

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
nE? Hayallerimde yok mu? İronik! Rehber - 5600X RTX3070 Sistemimizi Topladık! Sorunları Çözdük! | Donanım Arşivi Forum bu rehberi yazıp, bir sürü böyle sistem topladım! Belki cebimiz dolu değil, ama parası olup da forumlarda trol yapan veletler gibi olmadığıma dua ediyorum. Umarım bir gün islah olursun veletcik, önünde uzun yol var.

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal
Sana cevap verdim i hatırlamıyorum? Banane senin 6800xt konu benim konum
Allah allah İsteyen istediğini yazar adam saygı sınırlarını da aşmamış sanane
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim cevapları görmüyor musun tam komedi ya 😂 biri kronik sorunlu der kaynak ver kardeşim yazdım kaynak yoooqqqqqqq yazıyor 😂 biri gelmiş trol soru diyor ne cevap vermemi bekliyorsun?😒
İnsanları dinleyip emesay ve Abdullah abi dememeni

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal
Bir ergen olarak imzama bakmanı isterim seni zengin mühendis

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,588
Üyeler
164,530
Son üye
furkan özz