Neler Yeni

Msı Gg Clutch GM41 vs Asus ROG Pugio II ve daha iyi seçenekler

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
Orada yazanı yollamak zorundalar, faturayı yanlış kesmeleri onların hatası. THH tarafında direkt lehinize karar çıkması gerek.
değişim için uğraşalım mı yoksa iade deseler verelim mi gm41 wireless 470tl ye aldım mesela onun için diyorum uğraşılır mı yoksa uğraşılmaz mı siz olsanız ne yapardınız birde sence neden böyle bir şey yapmış olabilirler

Son düzenleme:

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Orada yazanı yollamak zorundalar, faturayı yanlış kesmeleri onların hatası. THH tarafında direkt lehinize karar çıkması gerek.
Önce stokta yok dediler(kendi sitelerinde hala satıyorlar) sonra yanlış listelenmiş ürün aslında kablolu, sistem hatası dediler. Sonra Gökhan bey ağzından size bu ürünü bu fiyata satamayız lafını kaçırdı...

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,615
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
değişim için uğraşalım mı yoksa iade deseler verelim mi gm41 wireless 470tl ye aldım mesela onun için diyorum uğraşılır mı yoksa uğraşılmaz mı siz olsanız ne yapardınız birde sence neden böyle bir şey yapmış olabilirler abi
Fiyatı zaten yanlış orası kesin :D Fakat orada hatalı yazıyorsa iptal edip iade yapmaları gerekiyordu. Fakat orada Wireless yazıp sonra kargoyla kablolu modelini yollayamazlar.

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
Fiyatı zaten yanlış orası kesin :D Fakat orada hatalı yazıyorsa iptal edip iade yapmaları gerekiyordu. Fakat orada Wireless yazıp sonra kargoyla kablolu modelini yollayamazlar.
değil mi siparişi iptal edip yollamasalar daha iyiydi cidden böyle bir şey yapmaları saçma birde alışveriş yaptığım yerdi acaba bunlar uğraşmaz falan diye kablolusunu yollama şansları var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül hiç tanıdığınız yok mudur incehesap içersinde. Forum üyeleri olarak mağdur edildik tüm indirimleri kaçırdık.
evet ya cidden

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hocam fiyat yanlış diye bir şey neden olsun . Sanki hiç %40 indirim yapmadılar mı? Sitelerine girip bakalım onlarca ürün var şu anda satılan %40 ve üzeri indirimli. Ayrıca yılbaşı arefesiydi bu fiyatlar normal. Yani yanlışlıkla 1 lira yazılmış değil ki ve dediğiniz gibi hadi diyelim yanlış yazdılar ya da yanlış listelediler. Ürünü neden gönderiyorlar. Arayıp direkt siparişi iptal etmek yerine.

Sırf bu ürünü alayım diye kendi rog gladius 2 origin mousumu 290 liraya sattım.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,615
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hocam fiyat yanlış diye bir şey neden olsun . Sanki hiç %40 indirim yapmadılar mı? Sitelerine girip bakalım onlarca ürün var şu anda satılan %40 ve üzeri indirimli. Ayrıca yılbaşı arefesiydi bu fiyatlar normal. Yani yanlışlıkla 1 lira yazılmış değil ki ve dediğiniz gibi hadi diyelim yanlış yazdılar ya da yanlış listelediler. Ürünü neden gönderiyorlar. Arayıp direkt siparişi iptal etmek yerine.

Sırf bu ürünü alayım diye kendi rog gladius 2 origin mousumu 290 liraya sattım.
Zaten iptal etmeleri gerekiyordu dedim ben de.

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
işte büyük ihtimal onu unutup güncellemediler direkt arayıp iptal rica etseler onu yapardık ama şimdi insan sinirleniyor indirimler kaçıyor full

Zaten iptal etmeleri gerekiyordu dedim ben de.
@Abdullah Hacıgül abi falan bir şey yapabilir mi acaba iletişiminiz varsa müsaitse bir sorsanız müsaitseniz sizde

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
THH ile uğraşabilecek ne zamanım ne de bütçem var maalesef. Çözülebilecekse güzellikle çözmek istiyoruz ama illa ki işi yokuşa sürüyorlar. Onların hatasının mağduriyetini biz yaşıyoruz.

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
THH ile uğraşabilecek ne zamanım ne de bütçem var maalesef. Çözülebilecekse güzellikle çözmek istiyoruz ama illa ki işi yokuşa sürüyorlar. Onların hatasının mağduriyetini biz yaşıyoruz.
cidden ya indirim süresinden de çalıyolar onlar yüzünden bir şey yapamıyoruz ya

Biz sonuna kadar haklıyız. Ve böyle durumlarda 14 gün değil zamanaşımı olmayan bir hukuki durum var ortada. Onlar son gönderim için 4 Ocak yazmışlar. Hukuki sürece destek olsun diye hem satıcıya hem de gittigidiyora yarın tekrar yazılı olarak mesaj atacağım.

Steelseries rgb xl mousepadde neden indirim yapılmamış acaba? Alacağım msi xl rgb değil, arada farklı mod denerdim, ama steelseries yorumlarında rengin solduğunu okudum ama.

Kablosuz kulaklıklar genelde böyle pahalı mı gençler? Ne önerirsiniz laptop için kulaklık?

Ben laptop alırken vatanda üst modelini görünce paraya kıyıp iade sürecini beklemeden sipariş verdim. İki saat sonra zam yaptılar. 28 aralıkta 39040 TL olan laptop bugün 62626 Tl

İnternet sitelerinde satış yapan bir arkadaşım dedi ki size ürün göndermese satıcının puanı düşerdi ve ceza öderdi dedi.
Cezasını bize çektiriyor şimdi. Ama hukuken daha karıştı durum.

Son düzenleme:

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
bizi arayıp ri
Biz sonuna kadar haklıyız. Ve böyle durumlarda 14 gün değil zamanaşımı olmayan bir hukuki durum var ortada. Onlar son gönderim için 4 Ocak yazmışlar. Hukuki sürece destek olsun diye hem satıcıya hem de gittigidiyora yarın tekrar yazılı olarak mesaj atacağım.

Steelseries rgb xl mousepadde neden indirim yapılmamış acaba? Alacağım msi xl rgb değil, arada farklı mod denerdim, ama steelseries yorumlarında rengin solduğunu okudum ama.

Kablosuz kulaklıklar genelde böyle pahalı mı gençler? Ne önerirsiniz laptop için kulaklık?

Ben laptop alırken vatanda üst modelini görünce paraya kıyıp iade sürecini beklemeden sipariş verdim. İki saat sonra zam yaptılar. 28 aralıkta 39040 TL olan laptop bugün 62626 TL

İnternet sitelerinde satış yapan bir arkadaşım dedi ki size ürün göndermese satıcının puanı düşerdi ve ceza öderdi dedi.
Cezasını bize çektiriyor şimdi. Ama hukuken daha karıştı durum.
caedebilirdi derdi efendim yanlışlık oldu fiyat bu bdeğil falan diyebilirdi

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kulaklık ve mousepad için ayrı konu açın derim. Daha bilgili arkadaşlar vardır mutlaka.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,060,158
Üyeler
168,395
Son üye
Mehmetsahin
Top Bottom