- Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten ne zaman şansımızı sırtımıza versek başımıza bir iş gelmeden geçmiyorBravo lar ısınan model değildi. Senin şansına öyle gelmiş. Bozulmasını beklemeden garantiye gönder.
Zaten ne zaman şansımızı sırtımıza versek başımıza bir iş gelmeden geçmiyorBravo lar ısınan model değildi. Senin şansına öyle gelmiş. Bozulmasını beklemeden garantiye gönder.
Aynı ben. Son 2 ay içerisinde yaptığım tüm internet alışverişlerinde sıkıntı oldu. Ben de bıktım bütün siparişlerimi iptal ettim.Zaten ne zaman şansımızı sırtımıza versek başımıza bir iş gelmeden geçmiyor
Dereceleri çok yüksek bekletmeden kanıtlı bir şekilde servise gönderin. Elinizde derece ss ve videoları da olsun hocam.MSI Bravo 15 a4ddr 243xtr model gaming laptop sahibiyim. Cihazım 103 104 derecelere çıkıyor, hatta bazen kapanıyor. Isı kaynaklı yanma bozulma veya herhangi bir sorun yaşarsam garanti altına girer mi?
Flash bellek halinde mi yollamalıyım kayıtları?Dereceleri çok yüksek bekletmeden kanıtlı bir şekilde servise gönderin. Elinizde derece ss ve videoları da olsun hocam.
Hocam ben sistemde klasör içerisinde göndermiştim not kağıdına da yazmıştım yardımcı olmuştular tabii konu farklıydı.Flash bellek halinde mi yollamalıyım kayıtları?
Yanıtınız teşekkürler, bende servise göndermeyi düşünüyorum zaten.Kapanıyorsa o normal değil. Servislik olmuş o.
Videoya baktınız mı?Yanıtınız teşekkürler, bende servise göndermeyi düşünüyorum zaten.
Videoya ufaktan bir göz attım fakat bilgisayarın performası düşüyor ve ben bu işlmeleri yaptığımda alacağım performans düşüyor ve bu videodakileri yapmak zorunda değilim.Videoya baktınız mı?