Neler Yeni

Çözüldü✓ MSI Isıdan Kaynaklı Zarar Garantiye Girer Mi?

BeusZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Eren Turhan
MSI Bravo 15 a4ddr 243xtr model gaming laptop sahibiyim. Cihazım 103 104 derecelere çıkıyor, hatta bazen kapanıyor. Isı kaynaklı yanma bozulma veya herhangi bir sorun yaşarsam garanti altına girer mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mert Karataş
MSI Bravo 15 a4ddr 243xtr model gaming laptop sahibiyim. Cihazım 103 104 derecelere çıkıyor, hatta bazen kapanıyor. Isı kaynaklı yanma bozulma veya herhangi bir sorun yaşarsam garanti altına girer mi?
bence laptopu değişim iste 103 105 dereceler çok yüksek ne gibi oyunlar oynuyorsunuz garantiye girer pc yanarsa.

Flamesa

80+ Silver
Bu videodakileri uygulayın

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
766
İsim
Ömer Aslan
Bence garantıye gırer ama arkadasın dedıgı gıbı normal degıl sıcaklıklar.Oyunlarda kasma veya fps dusmesı olmuyor mu o kadar sıcaklıga

BeusZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Eren Turhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mert Karataş
Rust R6 bf1
Mesaj otomatik birleştirildi:

ara sıra ısıdan galiba pc herşeyi kapatıyor.
Laptop soğutucusu alabilirsin ısı problemini genellikle ortadan kaldırıyor pc'de kapanma fps düşmesi gibi sorunlar oluyor ise sıkıntı büyük pc böyle 100-110 derece araları ile gezerse fişi çeker.

BeusZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Eren Turhan
Laptop soğutucusu alabilirsin ısı problemini genellikle ortadan kaldırıyor pc'de kapanma fps düşmesi gibi sorunlar oluyor ise sıkıntı büyük pc böyle 100-110 derece araları ile gezerse fişi çeker.
Usta 105 derece işlemcide maximum değer zaten benim 104 dereceye vurmam ne bileyim normal deyil gibi laptop soğutucu niye alayım en fazla ne kadar düşebilirki ha bide o kadar para veriyorum bunlarlada uğraşmak zorunda deyilim zaten.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dostum ısıdan dolayı erime bozulma sorun olursa kullanıcı kaynaklı olmuyor o öle tasarlamışlar ki onlardan hangi modelin hangi serinin ısınan ısıdan dolayı sorun çıkartan model olduklarını bilirler.

BeusZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Eren Turhan
Dostum ısıdan dolayı erime bozulma sorun olursa kullanıcı kaynaklı olmuyor o öle tasarlamışlar ki onlardan hangi modelin hangi serinin ısınan ısıdan dolayı sorun çıkartan model olduklarını bilirler.
Ben bi servise göndereyim de herkes İstanbul a göndermiş ama Türkiye nin her yerinde servis gözüküyor nedenini biliyor musunuz acaba?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bravo lar ısınan model değildi. Senin şansına öyle gelmiş. Bozulmasını beklemeden garantiye gönder.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,291
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom