bence laptopu değişim iste 103 105 dereceler çok yüksek ne gibi oyunlar oynuyorsunuz garantiye girer pc yanarsa.MSI Bravo 15 a4ddr 243xtr model gaming laptop sahibiyim. Cihazım 103 104 derecelere çıkıyor, hatta bazen kapanıyor. Isı kaynaklı yanma bozulma veya herhangi bir sorun yaşarsam garanti altına girer mi?
Rust R6 bf1bence laptopu değişim iste 103 105 dereceler çok yüksek ne gibi oyunlar oynuyorsunuz garantiye girer pc yanarsa.
ara sıra ısıdan galiba pc herşeyi kapatıyor.Bence garantıye gırer ama arkadasın dedıgı gıbı normal degıl sıcaklıklar.Oyunlarda kasma veya fps dusmesı olmuyor mu o kadar sıcaklıga
Laptop soğutucusu alabilirsin ısı problemini genellikle ortadan kaldırıyor pc'de kapanma fps düşmesi gibi sorunlar oluyor ise sıkıntı büyük pc böyle 100-110 derece araları ile gezerse fişi çeker.Rust R6 bf1
Mesaj otomatik birleştirildi:
ara sıra ısıdan galiba pc herşeyi kapatıyor.
Usta 105 derece işlemcide maximum değer zaten benim 104 dereceye vurmam ne bileyim normal deyil gibi laptop soğutucu niye alayım en fazla ne kadar düşebilirki ha bide o kadar para veriyorum bunlarlada uğraşmak zorunda deyilim zaten.Laptop soğutucusu alabilirsin ısı problemini genellikle ortadan kaldırıyor pc'de kapanma fps düşmesi gibi sorunlar oluyor ise sıkıntı büyük pc böyle 100-110 derece araları ile gezerse fişi çeker.
Ben bi servise göndereyim de herkes İstanbul a göndermiş ama Türkiye nin her yerinde servis gözüküyor nedenini biliyor musunuz acaba?Dostum ısıdan dolayı erime bozulma sorun olursa kullanıcı kaynaklı olmuyor o öle tasarlamışlar ki onlardan hangi modelin hangi serinin ısınan ısıdan dolayı sorun çıkartan model olduklarını bilirler.
Msi servisi istanbulda service point mecidiyeköyde ondan.Ben bi servise göndereyim de herkes İstanbul a göndermiş ama Türkiye nin her yerinde servis gözüküyor nedenini biliyor musunuz acaba?
Ama her ilde teknik servis görünüyor.Msi servisi istanbulda service point mecidiyeköyde ondan.
Onlarda buraya yoluyor ondandırAma her ilde teknik servis görünüyor.