MSI M560 VS MSI M480 SSD

treplex

80+
Reaksiyon skoru
20
MSI PRO B650M-E anakartım var iki ssd arasında kaldım MSI M560 ve MSI M480 hangisini almam daha doğru olur
sistem linki
aklımda sadece ssd yi değiştirmek var ama başka öneriniz varsa yazarsanız çok sevinirim

MSI M480 SSD, daha hızlı okuma ve yazma hızlarına sahip, performans açısından tercih edilebilir. Ancak bütçenizi de göz önünde bulundurmanız önemli. Diğer yandan, sisteminizi genel olarak güncellemeniz de faydalı olabilir. Ben değiştirmeyi düşünürdüm.

MSI M480 SSD, daha hızlı okuma ve yazma hızlarına sahip, performans açısından tercih edilebilir. Ancak bütçenizi de göz önünde bulundurmanız önemli. Diğer yandan, sisteminizi genel olarak güncellemeniz de faydalı olabilir. Ben değiştirmeyi düşünürdüm.
mesela neresini değiştirmem gerekli sizce

mesela neresini değiştirmem gerekli sizce
Kanka sistem fena değil de tek RAM çalışıyor, o biraz boğar. Aynısından bi tane daha takıp dual channel yaparsan mis gibi olur. Bi de PSU’ya bi bak derim, dandikse ileride sıkıntı çıkarır. Onun dışında ellemene gerek yok, gayet yeterli sistem.

Kanka sistem fena değil de tek RAM çalışıyor, o biraz boğar. Aynısından bi tane daha takıp dual channel yaparsan mis gibi olur. Bi de PSU’ya bi bak derim, dandikse ileride sıkıntı çıkarır. Onun dışında ellemene gerek yok, gayet yeterli sistem.
ilerde ram almayı düşünüyorum özelleştirme olarak da kasayı kasa kısmında biraz altta "1ST Player UView UV6" kasası var küçük küp tarzında bi kasa onunla değiştirmeyi düşünüyorum onun power supply'ını kullanacağım o kasa ya da power supply hakkında bilgin var mı acaba? (küp tipi kasaların soğutması hakkında bilgin varsa paylaşırsan çok sevinirim normal kasalarla karşılaştırınca hangisi daha iyi vb.)

Nasıl yani? m480 gen4, m560 gen5 ve daha yüksek okuma / yazma sağlıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,300
Üyeler
184,918
Son üye
MikeWill
Geri