Aslında ürünü aldım ama almadan önce araştırdım her yerde alınır yazıyordu lakin aldıktan sonra biraz daha baktım ve ışık sızması sorunları, malzeme kalitesinin kötülüğü vb. Sorunlardan bahsedilmiş. Sizce nasıldır? İade etmeli miyim?
Parlaklığı falan azmış ama onlar cok problem değil. Önemli olan ölü piksel, ghost, ışık sızması tarzı şeyler olmaması. Rahatsız etmesin ve uzun süre götürsün yeter zaten ağırlıklı FPS oyunları oynuyorum.Ürünü kullanıyorum . Işık sızması sorunu bende yok fakat cs oynarken doygunluğu fullüyorum renkler bana biraz soluk geldi ama oyun oynarken fps moduna alıyorum sorun çözülüyor.
parlaklığı az ama fps moduna alınca baya yükseliyor.Parlaklığı falan azmış ama onlar cok problem değil. Önemli olan ölü piksel, ghost, ışık sızması tarzı şeyler olmaması. Rahatsız etmesin ve uzun süre götürsün yeter zaten ağırlıklı FPS oyunları oynuyorum.
Ölü piksel, ghost yoksa ve uzun süre giderse sorun yok.parlaklığı az ama fps moduna alınca baya yükseliyor.
Bu forumda genelde kimse yazmıyor bir kaç kere konu açtım ama çoğu 0 mesajda kaldı.Yinede bekleyelim arkadaşlarda yorum yapsın