🔥İndirim MSI MAG CORELIQUID A13 240 Sıvı Soğutma 2755 tl Vatan (20$ +10$ steam Kodu Hediyeli)

20$
10$

Toplam 30$ steam kodu hediye ve çok iyi fiyat
Hocam birden fazla üründen alabiliyor muyuz bu kodları örneğin hem soğutucu hem kasa aldık ikisi içinde kod başvurusunu aynı mail adresinden yapsak sorun olur mu ?

Hocam birden fazla üründen alabiliyor muyuz bu kodları örneğin hem soğutucu hem kasa aldık ikisi içinde kod başvurusunu aynı mail adresinden yapsak sorun olur mu ?
neden olmasın,kampanya sartlarında tek ürünle sınırlıdır diye yazmıyor

kampanya devam ediyor mu ve nasıl işliyor

Ben derdimi anlatsam daha kolay olur gibi ince hesaptan hazır sistem alıcam soğutucularda msi sıvı soğutma gördüm bunu alsam kampanyaya katılabiliyor muyum sanırım 2 tane kampanya vardı belli satıcılardan falan mı almak lazım tam nasıl işliyor

İlk kampanya linkinde görebildim ürünü

MSI MAG CORELIQUID A13 360

Bu ürünü alacağım ama ince hesaptan alıyorum

İncehesap da resmi msi satıcısı ,kampanya burada da geçerli

kampanya devam ediyor mu ve nasıl işliyor

Ben derdimi anlatsam daha kolay olur gibi ince hesaptan hazır sistem alıcam soğutucularda msi sıvı soğutma gördüm bunu alsam kampanyaya katılabiliyor muyum sanırım 2 tane kampanya vardı belli satıcılardan falan mı almak lazım tam nasıl işliyor

İlk kampanya linkinde görebildim ürünü

MSI MAG CORELIQUID A13 360

Bu ürünü alacağım ama ince hesaptan alıyorum
Hocam ben ince hesaptan PSU aldım bugün kodu geldi

%90 hayır, sadece yetkili satıcılar yazıyor. listede amazon hepsiburada kendi satıcı olacak itopya vatan bilgisayar falan var. pazaryeri satıcısı olmayacak
teşekkürler. iade edip vatan bilgisayardan tekrar aldım.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: S4N0
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,273
Üyeler
185,699
Son üye
Canparlak