Hocam birden fazla üründen alabiliyor muyuz bu kodları örneğin hem soğutucu hem kasa aldık ikisi içinde kod başvurusunu aynı mail adresinden yapsak sorun olur mu ?MSI MAG CORELIQUID A13 240 2x120mm ARGB FANLI SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG CORELIQUID A13 240 2x120mm ARGB FANLI SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
20$Shout Out for MSI | Share your product experience
Share your MSI product experience, help others choose by letting them know why you chose MSItr.msi.com
10$
Toplam 30$ steam kodu hediye ve çok iyi fiyat
neden olmasın,kampanya sartlarında tek ürünle sınırlıdır diye yazmıyorHocam birden fazla üründen alabiliyor muyuz bu kodları örneğin hem soğutucu hem kasa aldık ikisi içinde kod başvurusunu aynı mail adresinden yapsak sorun olur mu ?
Hocam ben ince hesaptan PSU aldım bugün kodu geldikampanya devam ediyor mu ve nasıl işliyor
Ben derdimi anlatsam daha kolay olur gibi ince hesaptan hazır sistem alıcam soğutucularda msi sıvı soğutma gördüm bunu alsam kampanyaya katılabiliyor muyum sanırım 2 tane kampanya vardı belli satıcılardan falan mı almak lazım tam nasıl işliyor
İlk kampanya linkinde görebildim ürünü
MSI MAG CORELIQUID A13 360
Bu ürünü alacağım ama ince hesaptan alıyorum
teşekkürler. iade edip vatan bilgisayardan tekrar aldım.%90 hayır, sadece yetkili satıcılar yazıyor. listede amazon hepsiburada kendi satıcı olacak itopya vatan bilgisayar falan var. pazaryeri satıcısı olmayacak