🔥İndirim MSI MAG PANO 100R PZ Temperli Cam ARGB Fan ATX 5.009,26TL

Tam alıyordum herkese farklı fiyat çıkıyor kararsız kaldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vatan'da daha ucuz sanki

Tam alıyordum herkese farklı fiyat çıkıyor kararsız kaldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vatan'da daha ucuz sanki
m modeli olan vatanda var bu modeli stokta yoktu en son ona dikkat edin anakart uyumluluğu farklı

akvaryum kasalarda neden psu arkada gizleniyor? normal yerinde dursa ya kasanın altında ama görünse! rgb koymuşlar psu ya ama ona uygun kasa bulamıyoruz.

Giriş yerlerinin zeminde olması aşırı kötü özellikle kasayı yere koyacaklar için. Direkt olarak delikler tozlanır ve kablo falan takmak işkence hele bilgisayarı başlatmak... Anca masanın üzerine koymak lazım

Gerçekten güzel fiyat.

Takip ettiğim ve beğendiğim bir kasa.

6500 TL lere flan satılırdı en ucuz 6k'ya düştüğünü görmüştüm. 5000 TL gerçekten bu tasarıma bu fanlara flan güzel fiyat.

3-4 bin TL lere çöp kasa almaktansa şunu alın 5-10 sene arkanıza bakmazsınız...

Giriş yerlerinin zeminde olması aşırı kötü özellikle kasayı yere koyacaklar için. Direkt olarak delikler tozlanır ve kablo falan takmak işkence hele bilgisayarı başlatmak... Anca masanın üzerine koymak lazım
kişisel tercih hocam zaten bu kasayı seçmek masa üstünde kullananlar için (ben gibi) bir artı bence bu

Arkadaş bendeki şans dün baktım sitede dikey ekran kartı desteğine dair bir şey göremedim bu modelde varmış . hepsiburadadan gungnir 300r aldım dikey ekran kartı montajı destekli aslında güzel ama konudaki kasa görsel açıdan daha iyi bugün kurulumunu yaptım acaba iade alırlar mı .

Arkadaş bendeki şans dün baktım sitede dikey ekran kartı desteğine dair bir şey göremedim bu modelde varmış . hepsiburadadan gungnir 300r aldım dikey ekran kartı montajı destekli aslında güzel ama konudaki kasa görsel açıdan daha iyi bugün kurulumunu yaptım acaba iade alırlar mı .
Ah be hocam hepsiburqdadan zamanında vida seti alıp kullanıp memnun kalmayıp iade ettim üstündeki jelatinleri sökmediysen bi şansını dene zaten almazlarsa sana geri gelir :)

Geri