Neler Yeni

MSI MAG274QRF Aldım/ H.O-G.O?

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın
Bu monitör vatan bilgisayar mağazasına gidip mag274qrf-qd test ettim renkleri güzel di yansıma da yapmıyordu ama 60hz de ghosting vardı ama 165hz de bunun olacağını zannetmiyorum bir de normal ve fast tepkime hızların da ghosting yok sanırım rtings de öyle gösteriyor ama ölü piksel çıkma olasılığı yüksek demişlerdi mağazada ve amazon.com da alan kişiler çeyreği olumsuz yorumdu ölü piksel den dolayı gerisi olumlu idi. Ancak bu gün hepsiburada %11 indirim var diye almak istedim 4699tl ye bakalım ölü piksel çıkarsa iade ederim diye düşünüyorum en kötü bu monitör de tek quantum dot yok o yüzden çok önem göstermedim bir filtre için fazladan 2k.

Son düzenleme:

louis bloom

80+ Silver
Bu monitör vatan bilgisayar mağazasına gidip test ettim renkleri güzel di yansıma da yapmıyordu ama 60hz de ghosting vardı ama 165hz de bunun olacağını zannetmiyorum bir de normal ve fast tepkime hızların da ghosting yok sanırım rtings de öyle gösteriyor ama ölü piksel çıkma olasılığı yüksek demişlerdi amazon.com da alan kişiler çeyreği olumsuz yorum ölü piksel den dolayı gerisi olumlu idi. Ancak bu gün hepsiburada %11 indirim var diye almak istedim 4699tl ye bakalım ölü piksel çıkarsa iade ederim diye düşünüyorum en kötü.
bu indirim kac gun surecek pazar a kadar devam eder mi ?

SendyGood

80+ Bronze
Bu monitör vatan bilgisayar mağazasına gidip mag274qrf-qd test ettim renkleri güzel di yansıma da yapmıyordu ama 60hz de ghosting vardı ama 165hz de bunun olacağını zannetmiyorum bir de normal ve fast tepkime hızların da ghosting yok sanırım rtings de öyle gösteriyor ama ölü piksel çıkma olasılığı yüksek demişlerdi mağazada ve amazon.com da alan kişiler çeyreği olumsuz yorumdu ölü piksel den dolayı gerisi olumlu idi. Ancak bu gün hepsiburada %11 indirim var diye almak istedim 4699tl ye bakalım ölü piksel çıkarsa iade ederim diye düşünüyorum en kötü bu monitör de tek quantum dot yok o yüzden çok önem göstermedim bir filtre için fazladan 2k.
Hayırlı olsun hocam 1 ay içindeki en ucuz fiyat.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,821
İsim
Mert Can Ergün
Hayırlı olsun sonun da alabilirdin

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,821
İsim
Mert Can Ergün

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,821
İsim
Mert Can Ergün
Knk korkum ölü piksel ve ips glow bunlar olmazsa müq monitör fiyatına göre zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

LG 27GP850 vardı kafam da 180hz de 10 bit veriyor ama ergonomi kötü sağa sola dönmüyor.
Ölü piksel şans işi biraz

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın
Ölü piksel şans işi biraz
Bunda çıkma olasılığı daha fazla işte o olasılık bakalım gelmeden 1 ay olmadan en ufak yorum yapmayayım karalamak için deneyip göreceğiz.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,167
İsim
Oğuz Oğuz
Çok iyi fiyat bende lg var ama bu modeli istiyordum.

Top Bottom