YunusErbaş40
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 6
- İsim
- Yunus Emre Erbaş
Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz günlerde indirimden aşağıdaki kasayı aldım ama bu modelde ön tarafta iki adet fan bulunuyor.
1 adetde kendim almak istiyorum ama birebir aynısını bulamadım. renk karmaşası olmaması için farklı bir markada almak istemiyorum
aradığım fanı bulabilir miyiz? trendyolda var ama bana pahalı geldi msı kendi sitesinden baktım ama onunda hangisi olduğunu anlayamadım. yardımcı olabilecek olan varsa şimdiden teşekkür ederim.
Trendyoldaki link
1 adetde kendim almak istiyorum ama birebir aynısını bulamadım. renk karmaşası olmaması için farklı bir markada almak istemiyorum
aradığım fanı bulabilir miyiz? trendyolda var ama bana pahalı geldi msı kendi sitesinden baktım ama onunda hangisi olduğunu anlayamadım. yardımcı olabilecek olan varsa şimdiden teşekkür ederim.
MSI MAG Forge 100M Temperli Cam USB 3.2 ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
Trendyoldaki link
YKA Msı Argb 120mm Fan 4pin Pwm + 5v 3pin - Apa1225m12 Mag 240r 360) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
YKA Msı Argb 120mm Fan 4pin Pwm + 5v 3pin - Apa1225m12 Mag 240r 360) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com