asuramerlin
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 180
Monitör tutacağı aldım kullanıyorum ama monitörün arka tarafı bu şekilde olduğu için üst vidalar tam oturmuyor bunu nerden bulabilirim (ortadaki kareden bahsediyorum)
sorunu tam anlayamadım bende msi monitör ve monitör standı alacağım. takılmıyor mu?Monitör tutacağı aldım kullanıyorum ama monitörün arka tarafı bu şekilde olduğu için üst vidalar tam oturmuyor bunu nerden bulabilirim (ortadaki kareden bahsediyorum)
Alıntıyı görüntüle
takılıyor hocam ama ben tam takamadımsorunu tam anlayamadım bende msi monitör ve monitör standı alacağım. takılmıyor mu?
Şu şekilde bi vida yeri olduğu için üst vidalar tam oturmuyortakılıyor hocam ama ben tam takamadım
o kısım oval diye haa anladım, bende msi mag 274qrfw beyaz modeli alıcam da umarım çözüm bulursun hocamtakılıyor hocam ama ben tam takamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şu şekilde bi vida yeri olduğu için üst vidalar tam oturmuyor
monitörün kutusundan uzatma vidaları çıkıyor o vidalar işini görecektir diye tahmin ediyorumMonitör tutacağı aldım kullanıyorum ama monitörün arka tarafı bu şekilde olduğu için üst vidalar tam oturmuyor bunu nerden bulabilirim (ortadaki kareden bahsediyorum)
Alıntıyı görüntüle