MSI mouse scroll tuşu bozuldu garantisi 1 sene mi?

hsby

80+
Reaksiyon skoru
24
Merhaba arkadaşlar Msi Gm31 model fareyi 2023 kasım ayında satın almışım son birkaç gündür scroll tuşu tamamen istenen dışında hareketler yapıyor. Ben bu tarz bir elektronik aletin garantisi 2 senedir diye düşünerek yedek olarak bırakırım düşüncesiyle garantiye göndereyim dedim ama Msi sitesine kaydettiğimde garanti süresi 1 sene olduğu ve bittiği karşıma çıktı. Bunun doğrusu nedir?

Gm51 Model faremde aynı scroll sorunu yaşıyorum garantiye göndermek için kontrol ettiğimde 1 yıl görünüyor süre, Kafam karıştı garanti süresini öğrenebildinizmi siz?

Hocam garanti süresi iki seneymiş. Ben mouseu iade değil değişim veya onarım talebini kutu içine yazarak gönderdim, Versa 300 Elite Wireless modelini değişim için teklif ettiler, kabul ettim.

ben mart 2024te aldım kayıt yaptıım rünü 1 sene garanti ve 2kim 2024 garanti sonu yazıyor. scroll tuşu bozuldu garantiye nasıl göndericem ve nereye ankarada oturuyorum yardımcı olun lütfen

ben mart 2024te aldım kayıt yaptıım rünü 1 sene garanti ve 2kim 2024 garanti sonu yazıyor. scroll tuşu bozuldu garantiye nasıl göndericem ve nereye ankarada oturuyorum yardımcı olun lütfen
Hocam ürünü satın aldığın yer ile görüş öncelikle ben ürünümü incehesaptan almıştım onlara gönderdim geri kalan yönlendirmeyi onlar yaptılar. Ürün garantisi iki sene o konuda emin olabilirsin.

Hocam garanti süresi iki seneymiş. Ben mouseu iade değil değişim veya onarım talebini kutu içine yazarak gönderdim, Versa 300 Elite Wireless modelini değişim için teklif ettiler, kabul ettim.
makul bi teklif bu arada

Geri