MSİ MPG B550 GAMİNG PLUS Alınır mı?

xrosewf

80+
Reaksiyon skoru
8
Bütçe
7000
Dostlar selamlar yeni bir sistem toplayacağım ve anakart için max bütçem 7k. Yaptığım uzun süreli bir araştırma sonucu MSİ MPG B550 gaming plus ta karar kıldım sizce mantıklı bi anakartmı, veya daha iyisi için bi tavsiyeniz olurmu:)

Ekler

• IMG_1896.webp
    IMG_1896.webp
    196.3 KB · Hit: 27
işlemci ne alacaksın knk

Dostlar selamlar yeni bir sistem toplayacağım ve anakart için max bütçem 7k. Yaptığım uzun süreli bir araştırma sonucu MSİ MPG B550 gaming plus ta karar kıldım sizce mantıklı bi anakartmı, veya daha iyisi için bi tavsiyeniz olurmu:)
b550-A bak veya yukarıdaki arkadaşın attığı ikinci ellere A ile çok bir farkları yoktu sanırsam emin değilim fakat A daha ucuz ve o da gayet iyi

teşekkür ediyorum hocam gigabyte b550 gaming x v2 çok mantıklı geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sizce bu anakart nasıl hocam ASUS TUF B550

Ekler

• IMG_1898.webp
    IMG_1898.webp
    141.2 KB · Hit: 11
Son düzenleme:
Kart güzel de fiyat tartışılır ve bazılarıns göre am4 anakarta bu kadar vermek de doğru bir şey olmaz. İkinci elde güzel sağlam anakartı 3k ya alabilirsen, 7k buna vermen gerek olmaz diye düşünüyorum. İkinci el istemiyorum diyorsan, hım bazen gaming gecesinde am4 anakart oluyor 2 veya 3 hafta önceydi mpg carbon vardı 5500 lira flndı. Tek çekim ama bu karttan daha iyidir ve 1.500 daha ucuz. Fırsat getirmek daha doğru olur, tabi aciliyeti yoksa

Kart güzel de fiyat tartışılır ve bazılarıns göre am4 anakarta bu kadar vermek de doğru bir şey olmaz. İkinci elde güzel sağlam anakartı 3k ya alabilirsen, 7k buna vermen gerek olmaz diye düşünüyorum. İkinci el istemiyorum diyorsan, hım bazen gaming gecesinde am4 anakart oluyor 2 veya 3 hafta önceydi mpg carbon vardı 5500 lira flndı. Tek çekim ama bu karttan daha iyidir ve 1.500 daha ucuz. Fırsat getirmek daha doğru olur, tabi aciliyeti yoksa
yukarıda hocamın bahsetmesi üzerine bende yeniden bi araştırma yaptım temiz olursa 2. el okeyim hocam ya gigabyte b550 gaming x v2 alıcam hocam ya da asus tuf( resmini yükledim) sizce hangisi daha mantıklı olur acaba

Ekler

• IMG_1898.webp
    IMG_1898.webp
    141.2 KB · Hit: 6
teşekkür ediyorum hocam gigabyte b550 gaming x v2 çok mantıklı geldi

sizce bu anakart nasıl hocam ASUS TUF B550
on numaara

sıfır ddr4 e ne a520 ne b450 ne b550 hiçbir şey alınmaz.

Ekler

• IMG_1899.webp
    IMG_1899.webp
    137.7 KB · Hit: 5
  • IMG_1903.webp
    IMG_1903.webp
    154.8 KB · Hit: 4
sıfır ddr4 e ne a520 ne b450 ne b550 hiçbir şey alınmaz.
Dediğini anlamadım hocam, DDR5 ramler pahalıyken herkes güncel sistem kuramıyor doğal olarak eski platforma gidecekler. İntel soket kirliliğinden de korkunca AM4 kalıyor. Verecek illaki 3-4

alınır

5000'e x570 plus gaming sattım bikaç gün önce. am4 e bu paralar yatırılmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,227
Üyeler
189,049
Son üye
batuhanmamitpoyint
Geri