b550-A bak veya yukarıdaki arkadaşın attığı ikinci ellere A ile çok bir farkları yoktu sanırsam emin değilim fakat A daha ucuz ve o da gayet iyiDostlar selamlar yeni bir sistem toplayacağım ve anakart için max bütçem 7k. Yaptığım uzun süreli bir araştırma sonucu MSİ MPG B550 gaming plus ta karar kıldım sizce mantıklı bi anakartmı, veya daha iyisi için bi tavsiyeniz olurmu![]()
teşekkür ediyorum hocam gigabyte b550 gaming x v2 çok mantıklı geldiX470 Aorus aldım 3.500 tl ye 2. el, buna bu paraları vereceğine 16 ram çekersin hocam. 2. el kart bak sıfır alınmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sizce bu anakart nasıl hocam ASUS TUF B550X470 Aorus aldım 3.500 tl ye 2. el, buna bu paraları vereceğine 16 ram çekersin hocam. 2. el kart bak sıfır alınmaz
yukarıda hocamın bahsetmesi üzerine bende yeniden bi araştırma yaptım temiz olursa 2. el okeyim hocam ya gigabyte b550 gaming x v2 alıcam hocam ya da asus tuf( resmini yükledim) sizce hangisi daha mantıklı olur acabaKart güzel de fiyat tartışılır ve bazılarıns göre am4 anakarta bu kadar vermek de doğru bir şey olmaz. İkinci elde güzel sağlam anakartı 3k ya alabilirsen, 7k buna vermen gerek olmaz diye düşünüyorum. İkinci el istemiyorum diyorsan, hım bazen gaming gecesinde am4 anakart oluyor 2 veya 3 hafta önceydi mpg carbon vardı 5500 lira flndı. Tek çekim ama bu karttan daha iyidir ve 1.500 daha ucuz. Fırsat getirmek daha doğru olur, tabi aciliyeti yoksa
on numaarateşekkür ediyorum hocam gigabyte b550 gaming x v2 çok mantıklı geldi
sizce bu anakart nasıl hocam ASUS TUF B550
sıfır ddr4 e ne a520 ne b450 ne b550 hiçbir şey alınmaz.Kart güzel de fiyat tartışılır ve bazılarıns göre am4 anakarta bu kadar vermek de doğru bir şey olmaz. İkinci elde güzel sağlam anakartı 3k ya alabilirsen, 7k buna vermen gerek olmaz diye düşünüyorum. İkinci el istemiyorum diyorsan, hım bazen gaming gecesinde am4 anakart oluyor 2 veya 3 hafta önceydi mpg carbon vardı 5500 lira flndı. Tek çekim ama bu karttan daha iyidir ve 1.500 daha ucuz. Fırsat getirmek daha doğru olur, tabi aciliyeti yoksa
peki hocam asus tuf hakkında ne düşünüyorsunuzon numaara
sıfır ddr4 e ne a520 ne b450 ne b550 hiçbir şey alınmaz.
veya bu nasıl olur hocampeki hocam asus tuf hakkında ne düşünüyorsunuz
Dediğini anlamadım hocam, DDR5 ramler pahalıyken herkes güncel sistem kuramıyor doğal olarak eski platforma gidecekler. İntel soket kirliliğinden de korkunca AM4 kalıyor. Verecek illaki 3-4sıfır ddr4 e ne a520 ne b450 ne b550 hiçbir şey alınmaz.
sıfır dedim, 2. el al kullanDediğini anlamadım hocam, DDR5 ramler pahalıyken herkes güncel sistem kuramıyor doğal olarak eski platforma gidecekler. İntel soket kirliliğinden de korkunca AM4 kalıyor. Verecek illaki 3-4