❌İndirim Bitti! MSI OPTİX MAG274QRF 1440p 165Hz 1ms (GTG) monitör 4699₺

somoncum

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,403
Ben bir tane aldım yarın teslim edilecek bakalım nasıl?
MSI OPTİX MAG274QRF-QD ile tek farkı Quantum Dot bulunmuyor bu da panel ile led arasında bulunan nano parçacık bir filtre, renklerde çok az fark yaratıyor ama çok da önemli değil.

MAG274QRF-QD: %147 sRGB / %97 DCI-P3.
MAG274QRF: %131 sRGB / %94 DCI-P3.

5 Ay dan beri en düşük fiyattır!

Son düzenleme:
Sağlam monitör, iyi fiyat.

Sağlam monitör, iyi fiyat.
Bakalım knk denemeden bilemeyiz şansa kötü monitör de gelebilir. Umarım ölü piksel ve ips glow sorunları yaşamam VA panel kullandığım için ips ilk defa kullanacağım bilmiyorum nasıldır? MAG274QRF-QD videoları izledim vatan bilgisayara gidip gördüm teslim edilsin 1 haftalık tecrübemi anlatırım.

Son düzenleme:
Bakalım knk denemeden bilemeyiz şansa kötü monitör de gelebilir. Umarım ölü piksel ve ips glow sorunları yaşamam. MAG274QRF-QD videoları izledim vatan bilgisayara gidip gördüm teslim edilsin 1 haftalık tecrübemi anlatırım.
Dediğin gibi şans işi. 2-3 ölü piksel çıkarsa uğraş dur.

Dediğin gibi şans işi. 2-3 ölü piksel çıkarsa uğraş dur.
Niye uğraşayım iade ederim 14 gün içinde satıcı hepsiburada.com arayıp sordum panel de veya kutu da hasar yoksa ve ürün içeriği eksiksiz ise iade alınır dedi müşteri hizmetleri. Ben windows üzerinden msi gaming osd 2.0 kurarım ya uygulama üzerinden rahat olur diye düşünüyorum uygulama hızı akıcılığı nasıldır bilmem ama pratik olur düşüncesindeyim.

hocam böyle bir monitörde vardı bunu niye tercih etmediniz bende arayış içindeyimde ondan soruyorum
Viewsonic xg270qc aldım 5500tl ye csgo da takılmalar oluyordu garip bir şekilde fps düşmemesine rağmen ve aşırı fazla ghosting vardı bir de va bleeding filan vardı o yüzden iade ettim. ViewSonic den uzak durdum o yüzden alienware aw2721d baktım mağazada işte monitör bu ya dedim 10 saniye de aşık olmuştum ama fiyatı 14k idi :D Bunu almadan önce çok monitör baktım rtings de asus rog strix xg27aq gördüm güzel monitördü tek parlaklık konusunda kötü idi ama tepkime hızı renkleri kullanış ergonomi tam bana uyuyordu 8.900tl fiyatı vardı maaş yatınca bakarız diyordum maaşı almama 1 gün kala monitör bir anda 11.5k olmaz mı direk vazgeçtim rtings de 2. En iyi gaming monitör dü 8.6 puan ile kaçırdık LG 27GP83B baktım ama sağa sola dönme yoktu onu da saldım sonra bu monitörü gördüm bu gün saat 17:30 gibi QD ile arasında tek farkı Quantum Dot olduğu için alıp bir şans vermek geçti içimden.

Son düzenleme:
hocam böyle bir monitörde vardı bunu niye tercih etmediniz bende arayış içindeyimde ondan soruyorum
https://www.rtings.com/monitor/reviews/viewsonic/vx2758-2kp-mhd valla çok iyi de değil kötü de değil siyah oranı filan siyah homojenliği filan güzel gözüküyor. Ama bu fiyata da zor bulursun iyi bir şey alınabilir ama bütçe çıkıyor ise biraz daha monitör arayışına gir derim.

MSI OPTİX MAG274QRF-QD ile tek farkı Quantum Dot bulunmuyor bu da panel ile led arasında bulunan nano parçacık bir filtre, renklerde çok az fark yaratıyor ama çok da önemli değil.

h.o güzel monitör ben 3 ay önce 5k ya aldım

Güzel

Hocam birkaç gündür monitör paylasimlarinda bulunuyorsun aklımı çelmene çok az kaldı :D

27Gn850 - Mag274qrf - Xg270Qg​

2k 144hz 10Bit Panel HDR10 Destekli En baba 10\10 makinelerdir.
İlk Tercihim Lg Ve ViewSonic olurdu Lg yanlış bilmiyorsam %100 0 ölü pixel garantisi vardı galiba. Nano İps cabası.

Niye uğraşayım iade ederim 14 gün içinde satıcı hepsiburada.com arayıp sordum panel de veya kutu da hasar yoksa ve ürün içeriği eksiksiz ise iade alınır dedi müşteri hizmetleri. Ben windows üzerinden msi gaming osd 2.0 kurarım ya uygulama üzerinden rahat olur diye düşünüyorum uygulama hızı akıcılığı nasıldır bilmem ama pratik olur düşüncesindeyim.
3-4 ölü piksel'e iade almıyorlar diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,378
Üyeler
185,718
Son üye
fatihep0
Geri