Merhabalar, elimde MSI ARMOR RX 470 8 GB modeli var ve bende ufak bir O.C denemesi yapmak ve stabil durumda çalışırsa ayarları kullanmak istedim. Öncelikle bu işe girmeden önce epey araştırdım, deneyecek arkadaşlar lütfen araştırsınlar. Stok hızlarda furmark'da kartım 3094 puan aldı. Stok olarak Core Clock 1230, Memory Clock 1650 Mhz idi. Şunu belirtmek isterim ki Memory Clock'u fazla ellemek istemedim. Okuduğum bir yerde doğruluğu kesin mi bilmem fakat oyuna çok etki etmediğinden ve çok oynanmamasının sağlıklı olacağından bahsediliyordu. Core Clock'u 1260 Mhz'ye Memory Clock'u 1700 Mhz'ye çektim ve Furmark testini 1920x1080 ve Anti-Aliasing kapalı olarak başlattım. Stok hızlarda 51 fps alan kartım bu hızlarda 56 fps'yi gördü. Core Clock'u 1300 Mhz'ye aldım, Memory Clock'u ellemedim. Bu hızlarda kartım 60 fps'yi gördü. Daha sonra Core Clock'u 1330 Mhz'ye aldım ve Memory Clock'u ellemedim. Tabii ki her O.C yaptığımda Power Limit'i %10 arttırdım ve en son %30'da bıraktım. Bu hızlarda kartım en son 65 fps'yi gördü ve O.C'mi tamamladım. toplamda 14 fpslik bir artış elde ettim. Kartım maksimum 73 dereceyi gördü.(Bütün testler %100 fan devrinde yapılmıştır). Stok hızlarda 3094 puan alan kartım, O.C haldeyken 3893 puan aldı. Sizce başarılı oldum mu ? Fikirleriniz çok önemli hata yaptıysam O.C'yi iptal edeceğim.