🔥İndirim MSI Spatium M480 Pro 1 TB M2 SSD 4199 TL

cumayı bekliyordum valla msı bi tık daha bilindik diye alasım var ama

Dİğer üründe Satıcıda güvenilir mi bilemedim.

Normalde 5.5-6k olan ürünü PTTAVM'de bir satıcı satıyor ucuza sadece.

Bence bilindik marka bilindi katıcı her aman iyidir. Amazon - Hepsiburada gibi sitelerden şaşma bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynısı mı?

Evet aynı ürün.

Tek farkı taksit yok burada.

Hepsiburada ve Amazon vade farksız 3 taksit yapıyor 200 TL fiyat farkına.

Neden bellek fiyatları arttı belekte kullanılan element mi doğada azaldı

Dİğer üründe Satıcıda güvenilir mi bilemedim.

Normalde 5.5-6k olan ürünü PTTAVM'de bir satıcı satıyor ucuza sadece.

Bence bilindik marka bilindi katıcı her aman iyidir. Amazon - Hepsiburada gibi sitelerden şaşma bence.
Msı yapıştırdım hocam cuma daha iyisi gelirse iade ederim aynısını ram de yapmıştım pişman değilim 10k ram aldık ama kaliteli aldık

Neden bellek fiyatları arttı belekte kullanılan element mi doğada azaldı

Her sene bu dönemlerde bilerek mi yapıyorlar nedir piyasa karışsın fiyatlar yükselsin diye çözemedim ama. Daha önce Bitcoin'in en fırladığı zamanda böyle olmuştu RAM ve Ekran kartı fiyatları uçmuştu.

İddia o ki büyük firmalar toplu alımlar gerçekleştirmiş Ekran kartları için DRAM ve VRAM alımı yapmış 2-3 yıllık. Firmalarda onlara üretim yapacağı için ucuz RAM ve M2 SSD için bu parçaları üretmeyeceği için fiyatları yükseliyormuş SÖZDE.

İddia bu şekilde ama bence kasıtlı olarak üretimi kısıp hem piyasayı yükseltiyorlar hemde stok eriyorlar gibi geliyor.

2k'ya 6000 MHz DDR5 RAM almıştım. 3 K olunca pahalı düşerse geri 2.5k lara alırım diyordum :D Gİtti 7K oldu şimdi.

2k olan RAM 7k olurmu yaa nasıl bir mantık bu.

Bende 512 gb ssd var.sürekli oyun yükleyip siliyorum oynamak için ama internet zaten çok hızlı.yükseltmeye değmez sanırım.

Acaba bu mu exceria pro mu

Açık ara MSİ olan bence.

Bende şu 3 model arasındaydım İndirime hangisi girerse onu alırım diye. ( KC3000 ve Msi 480 Pro daha öncelikliydi tabi. )

Msi 480 4199 TL yi gördümü aldım açıkçası dahada altına düşmez diye düşünüyorum.

Açık ara bu bence.

Bende şu 3 model arasındaydım İndirime hangisi girerse onu alırım diye. ( KC3000 ve Msi 480 Pro daha öncelikliydi tabi. )

Msi 480 4199 TL yi gördümü aldım açıkçası dahada altına düşmez diye düşünüyorum.

Alayım o zaman

Bende 512 gb ssd var.sürekli oyun yükleyip siliyorum oynamak için ama internet zaten çok hızlı.yükseltmeye değmez sanırım.
ihtiyaca göre değişir benim aynı anda oynadığım oyunlar var kimisi 1 tane oyuna odaklanır siler kimisi 5 tane oyun oynar aynı anda sadece oyun içinse yeterli olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Açık ara MSİ olan bence.

Dramli modeller bencede 4k altına düşmez ama belki son bi 5-6k ya 2tb gibi bişeyler de gelebilir dramsiz ihtiyacı olana bu benim 2. ssd im olucak o yüzden 1tb yeter diye düşünüyorum

Geri