Sanki msi daha iyi diye biliyorum ama anlayan cidden varsa alalım
Sanki msi daha iyi diye biliyorum ama anlayan cidden varsa alalım
cumayı bekliyordum valla msı bi tık daha bilindik diye alasım var amaSanki msi daha iyi diye biliyorum ama anlayan cidden varsa alalı
cumayı bekliyordum valla msı bi tık daha bilindik diye alasım var ama
aynısı mı?
![]()
MSI Spatium M480 Pro 1TB PCIe NVMe Okuma 7400MB - Yazma 6000MB M.2 SSD
En yeni 3D NAND flash teknolojisi ile üretilen SPATIUM, ufak boyutlarına rağmen daha fazla depolama alanı sunar.www.gaming.gen.tr
Msı yapıştırdım hocam cuma daha iyisi gelirse iade ederim aynısını ram de yapmıştım pişman değilim 10k ram aldık ama kaliteli aldıkDİğer üründe Satıcıda güvenilir mi bilemedim.
Normalde 5.5-6k olan ürünü PTTAVM'de bir satıcı satıyor ucuza sadece.
Bence bilindik marka bilindi katıcı her aman iyidir. Amazon - Hepsiburada gibi sitelerden şaşma bence.
Neden bellek fiyatları arttı belekte kullanılan element mi doğada azaldı
Acaba bu mu exceria pro mucumayı bekliyordum valla msı bi tık daha bilindik diye alasım var ama
Bende onu almayı düşünüyordum 3 4 gün öncede bu sanki daha ucuz ve amazondan alma avantajı var daha iyi gibi değerlerde aynı sayılırAcaba bu mu exceria pro mu
Acaba bu mu exceria pro mu
Alayım o zamanAçık ara bu bence.
Bende şu 3 model arasındaydım İndirime hangisi girerse onu alırım diye. ( KC3000 ve Msi 480 Pro daha öncelikliydi tabi. )
Msi 480 4199 TL yi gördümü aldım açıkçası dahada altına düşmez diye düşünüyorum.
Kingston KC3000 (1 TB) - Kioxia Exceria Pro (1 TB) - MSI Spatium M480 Pro (1 TB) Karşılaştırması - Epey
Epey - Kingston KC3000 (1 TB) - Kioxia Exceria Pro (1 TB) - MSI Spatium M480 Pro (1 TB) özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
ihtiyaca göre değişir benim aynı anda oynadığım oyunlar var kimisi 1 tane oyuna odaklanır siler kimisi 5 tane oyun oynar aynı anda sadece oyun içinse yeterli olabilirBende 512 gb ssd var.sürekli oyun yükleyip siliyorum oynamak için ama internet zaten çok hızlı.yükseltmeye değmez sanırım.
Dramli modeller bencede 4k altına düşmez ama belki son bi 5-6k ya 2tb gibi bişeyler de gelebilir dramsiz ihtiyacı olana bu benim 2. ssd im olucak o yüzden 1tb yeter diye düşünüyorumAçık ara MSİ olan bence.
Bende şu 3 model arasındaydım İndirime hangisi girerse onu alırım diye. ( KC3000 ve Msi 480 Pro daha öncelikliydi tabi. )
Msi 480 4199 TL yi gördümü aldım açıkçası dahada altına düşmez diye düşünüyorum.
Kingston KC3000 (1 TB) - Kioxia Exceria Pro (1 TB) - MSI Spatium M480 Pro (1 TB) Karşılaştırması - Epey
Epey - Kingston KC3000 (1 TB) - Kioxia Exceria Pro (1 TB) - MSI Spatium M480 Pro (1 TB) özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com