Yanımda neler sokabiliyorum? Tek başıma gideceğim, telefon ve cüzdan olacak yanımda. Teslim mi etmem lazım?Sorun olmaz. Sadece sınav alanına giriş kurallarına uymanız yeterli.
Teslim almıyorlar diye biliyorum yanınızda biri yoksa götürmeyin bence yanlış hatırlamıyorsam ulaşım kartları ve para sıkıntı çıkartmıyorduYanımda neler sokabiliyorum? Tek başıma gideceğim, telefon ve cüzdan olacak yanımda. Teslim mi etmem lazım?
Etiketi olmayan pet şişe sokabilirsiniz. Telefon, saat, cüzdan ve takı gibi şeyler ile giremezsiniz. Artık ulaşım kartlarına izin veriliyor ama para için izin veriliyor mu bilmiyorum. Okulun içerisinde teslim olmuyor. Belki bir tane esnaftan rica etseniz sizin için tutabilir ama ihtimali düşük. Tavsiyem, sadece akbil ve kimlik ile gitmek, tabii bir de sınava giriş belgesi ile.Yanımda neler sokabiliyorum? Tek başıma gideceğim, telefon ve cüzdan olacak yanımda. Teslim mi etmem lazım?
Ben de aynı - 18im girecem. Ortaöğretim kpss girdim eylül ayında. Pet şişenin üstünde ambalaj olmamalı. Şişeni de masanın üstüne koyma zaten tek oturuyorsun yan sandalyeye koy. Sınavına falan su gelmesin. Sınıfın köşesine bir tane kamera takılıyor. Benim yanımda telefon cüzdan hiçbir şey yoktu bir şey diyemem. Teslim alan olursa bina girişinde üst araması falan yapılıyor orada alırlar ama sonra ne olur bilemem.Merhaba, MSÜ’ye girerken yanımda neler bulunmalı/bulunmamalı? 18 yaş altındayım, o yüzden kimliğimde imza veya parmak izi yok. Fotoğrafım var yeni kimlikte fakat eski bir fotoğraf, sorun çıkar mı?
içeri etiketi sökülmüş su şişesi, anahtarlığı olmayan basit ev anahtarı, ulaşım kartı ve kimliğini sokabilirsin yanında sınava giriş belgen olacak bunların daha detaylısı sınav yönetmeliğinde yazıyor.Yanımda neler sokabiliyorum? Tek başıma gideceğim, telefon ve cüzdan olacak yanımda. Teslim mi etmem lazım?