Neler Yeni

MSÜ’ye girerken neler yapmalımıyım?

TechNobum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Mahmut Efe Colak
Merhaba, MSÜ’ye girerken yanımda neler bulunmalı/bulunmamalı? 18 yaş altındayım, o yüzden kimliğimde imza veya parmak izi yok. Fotoğrafım var yeni kimlikte fakat eski bir fotoğraf, sorun çıkar mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
...
Sorun olmaz. Sadece sınav alanına giriş kurallarına uymanız yeterli.

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
721
İsim
Enes kaplan
Ben de senin yaşında girdim, sorun olmuyor.

TechNobum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Mahmut Efe Colak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Berkay Aydın
Yanımda neler sokabiliyorum? Tek başıma gideceğim, telefon ve cüzdan olacak yanımda. Teslim mi etmem lazım?
Teslim almıyorlar diye biliyorum yanınızda biri yoksa götürmeyin bence yanlış hatırlamıyorsam ulaşım kartları ve para sıkıntı çıkartmıyordu

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
...
Yanımda neler sokabiliyorum? Tek başıma gideceğim, telefon ve cüzdan olacak yanımda. Teslim mi etmem lazım?
Etiketi olmayan pet şişe sokabilirsiniz. Telefon, saat, cüzdan ve takı gibi şeyler ile giremezsiniz. Artık ulaşım kartlarına izin veriliyor ama para için izin veriliyor mu bilmiyorum. Okulun içerisinde teslim olmuyor. Belki bir tane esnaftan rica etseniz sizin için tutabilir ama ihtimali düşük. Tavsiyem, sadece akbil ve kimlik ile gitmek, tabii bir de sınava giriş belgesi ile.

Ek bilgi: Saçınız uzunsa, saçınız bağlı girebiliyorsunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Mehmed Efe
Merhaba, MSÜ’ye girerken yanımda neler bulunmalı/bulunmamalı? 18 yaş altındayım, o yüzden kimliğimde imza veya parmak izi yok. Fotoğrafım var yeni kimlikte fakat eski bir fotoğraf, sorun çıkar mı?
Ben de aynı - 18im girecem. Ortaöğretim kpss girdim eylül ayında. Pet şişenin üstünde ambalaj olmamalı. Şişeni de masanın üstüne koyma zaten tek oturuyorsun yan sandalyeye koy. Sınavına falan su gelmesin. Sınıfın köşesine bir tane kamera takılıyor. Benim yanımda telefon cüzdan hiçbir şey yoktu bir şey diyemem. Teslim alan olursa bina girişinde üst araması falan yapılıyor orada alırlar ama sonra ne olur bilemem.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
içeri etiketi sökülmüş su şişesi, anahtarlığı olmayan basit ev anahtarı, ulaşım kartı ve kimliğini sokabilirsin yanında sınava giriş belgen olacak bunların daha detaylısı sınav yönetmeliğinde yazıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,844
Üyeler
167,726
Son üye
PcBuilder101
Top Bottom