MT 07 icin egzoz onerisi

akrep'e sc'ye falan o kadar para bayılmaya gerek yok ayrıca. çift silindir motor sonuç olarak. kısaltırsan headers'i orjinal sesi alamazsın onu diyeyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence egzoz takma sesi çok çıkanlara baya küfür ediliyor
susturuculu kullanırsan sıkıntı yok .
birde her türlü ceza yeme motoru bağlama durumuda var. haberiniz olsun :ROFLMAO: ben bileğime güvenirim durmam kaçarım yunuslardan diyen varsa taksın tabi.

akrep'e sc'ye falan o kadar para bayılmaya gerek yok ayrıca. çift silindir motor sonuç olarak. kısaltırsan headers'i orjinal sesi alamazsın onu diyeyim.

susturuculu kullanırsan sıkıntı yok .
birde her türlü ceza yeme motoru bağlama durumuda var. haberiniz olsun :ROFLMAO: ben bileğime güvenirim durmam kaçarım yunuslardan diyen varsa taksın tabi.
evet orjinali bence her zaman iyidir

bir kere egzoz takarsan bu makinaya sonra ceza yerde değiştirirsen motoru satarsın çünkü orjinal egzoz'u asla eski keyfi vermeyecektir. O yüzden takacak olan düşünen varsa bu dediğimi dikkate alsın. ilk çevirmede durduğunuz an yiyeceğiniz ceza miktarı 4.064TL + Bağlanır.

yine de bir ihtimal taktınız diyelim susturucusuz dolaşmayın. iyi bir polis amca'ya denk gelirseniz belki bırakır.

bir kere egzoz takarsan bu makinaya sonra ceza yerde değiştirirsen motoru satarsın çünkü orjinal egzoz'u asla eski keyfi vermeyecektir. O yüzden takacak olan düşünen varsa bu dediğimi dikkate alsın. ilk çevirmede durduğunuz an yiyeceğiniz ceza miktarı 4.064TL + Bağlanır.

yine de bir ihtimal taktınız diyelim susturucusuz dolaşmayın. iyi bir polis amca'ya denk gelirseniz belki bırakır.
Risk almadan eglenemezsin

620 euro bi egzoza vermek mi ahdsahdahdahd

git sanayide yaptır orta susturucudan kestir düz boru sona beğendiğin bir son susturucu kaynattır geç orda sesinide dinlersin beğendiğini yaptır 13 bin 15 bin yerli marka olarak anormal para yazıktır avrupa kalitesinde mal yapıyor firma ona sözüm yok da bence 1 egzoz için gereksiz para düm düz boru olursa alevde atar merak etme kat olmadığı için patırdama yapar herkes hoplatırsın kat ve susturucu olmadığı zaman merak etme :) ama ilk çevirmede ne takarsan tak bağlanır men olursun arkadaşda yazmış zaten 4 5 bn cezası otoparkı muaynesi egzozu sök tak vs yine iyi para gider onları düşün :)

tri 800 tam chopper sesi veriyor
benim mt07'de 780 modeli takılı 800 modeli de bir arkadaşımda var ama bahsettiğin chopper sesini biz duyamadık açıkçası sen söyleyince şaşırdım akşam tura çıktımızda bir daha kulak kabartacağım ama :)

benim mt07'de 780 modeli takılı 800 modeli de bir arkadaşımda var ama bahsettiğin chopper sesini biz duyamadık açıkçası sen söyleyince şaşırdım akşam tura çıktımızda bir daha kulak kabartacağım ama :)
attığınız linkteki videoda choppera benzer bi ses vardı arkadaşım chopper manyağı para bulsa alıcak çocuk yanımda ikide bi dinlediğinden bi kulak aşinalığı oldu bendede benim abimde mt25 var stok egzozdan çok hoş bi ses alamadım ben şahsen

620 euro bi egzoza vermek mi ahdsahdahdahd

git sanayide yaptır orta susturucudan kestir düz boru sona beğendiğin bir son susturucu kaynattır geç orda sesinide dinlersin beğendiğini yaptır 13 bin 15 bin yerli marka olarak anormal para yazıktır avrupa kalitesinde mal yapıyor firma ona sözüm yok da bence 1 egzoz için gereksiz para düm düz boru olursa alevde atar merak etme kat olmadığı için patırdama yapar herkes hoplatırsın kat ve susturucu olmadığı zaman merak etme :) ama ilk çevirmede ne takarsan tak bağlanır men olursun arkadaşda yazmış zaten 4 5 bn cezası otoparkı muaynesi egzozu sök tak vs yine iyi para gider onları düşün :)
tiger en ucuzu birde. daha bunun akrep'i var. bu arada hiç bir motorcu headers'i kestirip kaynak attırmaz. Bizim ustalarına attığı kaynak işçilik belli. akrep gibi firmalar lazer kaynak atıyor sonrasında bunun kaplaması var beygire etkisi var var dynomusu var argesi var tüp'ü yapan tr'de ustalar var ama motoru ustaya götürmen lazım türkiyede sayılı motosiklet egzoz'u yapan ustalar var. her egzoz'u motorcu alıp takmaz motoruna. dediğin gibi takarsa teneke sesi alır.

attığınız linkteki videoda choppera benzer bi ses vardı arkadaşım chopper manyağı para bulsa alıcak çocuk yanımda ikide bi dinlediğinden bi kulak aşinalığı oldu bendede benim abimde mt25 var stok egzozdan çok hoş bi ses alamadım ben şahsen
videoda gerçekte ki gibi ses çıkmıyor ne yazık ki. Mesela benim motordan çıkan sesin videoda ki sesle benzerliği belki %70 diyebilirim. ama chooper olayı çok farklı v silindir makinalardan bahsediyorsak eğer tabi.

açıkçası çift silindir torklu bir makinaya takılır egzoz ama tork'u düşük hangi makinaya takarsan tak bir 4 silindir tadı vermiyor ne yazık ki. Mesela super duke'lerde de egzoz harika. tam bir canavara dönüşüyor makina. zaten satarsam bundan sonra büyük ihtimal ya gsx s1000 alacağım 4 silindire tekrar geçmek için yada bi superduke alacağım ikisi de keyifli makinalar ama mt07'nin verdiği huzursuzluk hissi çok başka :ROFLMAO:

tercih sizin ben bir tane kaliteli usta önereyim yerli esnaflar da kazansın tabi illa marka olucaksa tiger alın yerli sonuçta ,

ama ben el yapımından yanayım aradaki fiyat farkı uçurum olur

bu abimiz izmir tirede iletişime geçerseniz bence yapıp kargo vs yaparlar sormak lazım tabi izmir veya yakındaysanız gidip kendiniz yaptırmanız daha sağlıklı olur ,

akrapovic

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,351
Üyeler
183,830
Son üye
Fur0120
Geri