Mühendislik için laptop önerisi

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
100000
Elektirik elektronik mühendisliği okuluna gideceğim onun için laptop önerisi olan barmı okuldan sonrada iş olarak kulanıcağım onagöre tavsiye ederseniz sevinirim oyun olarak sadece lol veya warzone oynuyorum
Aklımdaki sistem mac sistem ama randıman alabilirmiyim bilemiyorum 3 d çizim yapıyorum

autocad için gpu önemli diye biliyorum o yüzden mac mantıklı olmaz gibi

Elektirik elektronik mühendisliği okuluna gideceğim onun için laptop önerisi olan barmı okuldan sonrada iş olarak kulanıcağım onagöre tavsiye ederseniz sevinirim oyun olarak sadece lol veya warzone oynuyorum
Aklımdaki sistem mac sistem ama randıman alabilirmiyim bilemiyorum 3 d çizim yapıyorum
mac tarzı istiyorsan yerinde olsam bütçeyi artırır zephyrus alırdım

Şahsen en dengeli fikrim bunu almak olur gitmeyeceği bir iş olduğunu düşünüyorum fiyatıda iyi 90k

Bu fiyata farklı işlemcili modellerde varda
npu olarak çok güzel bu bakabilirsiniz

Ha birde dahili grafik birimi çok üst seviye bişi çok az güç çekiyor ve 3060 seviyelerindeymiş performansı sen düşün ne kadar güçlü

Son düzenleme:
Şahsen en dengeli fikrim bunu almak olur gitmeyeceği bir iş olduğunu düşünüyorum fiyatıda iyi 90k

Bu fiyata farklı işlemcili modellerde varda npu olarak çok güzel bu bakabilirsiniz
omenlerin ekranı baya kötü oluyor o yüzden fiyatı ucuz
yetecekse seçilebilir kroniği de yoksa

omenlerin ekranı baya kötü oluyor o yüzden fiyatı ucuz
yetecekse seçilebilir kroniği de yoksa
Kronik yok fiye biliyorum ekran konusundada dediğiniz kadar kötü değil yeterde artar bu işlere kulanacsk birisine

Geri