Neler Yeni

Muhhabet kuşu nasıl evcilleştirilir

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,051
İsim
Lokman Açil
Selamualeyküm arkadaşlar dün akşam balkonumuza bir muhabbet kuşu geldi sahibini bulamadım bende beslemeye karar verdim ama biraz hırçın bir kız neler yapmamı önerirsiniz ?

xellenbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Faruk Can BERKTAS
Dostum benimkini odada salıyorduk başta perdeden aşşa çıkmıyordu zamanla alıştı. Süs eşyaları ve aynadan uzak tutmanı öneririm

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Kolay eğitilmiyor. Önce kafesin üstüne elini koy elini tanısın. Elini içeri sok ve ona yaklaştır, kaçacaktır bu işlemi o kaçmayana kadar yap. Artık parmağına geliyorsa yavaş yavaş dışarı çıkarmayı dene, hemen dışarı çıkmaz ama.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Normal kankan gibi davran.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Selamualeyküm arkadaşlar dün akşam balkonumuza bir muhabbet kuşu geldi sahibini bulamadım bende beslemeye karar verdim ama biraz hırçın bir kız neler yapmamı önerirsiniz ?
Youtubeden destek alabilirsin.Benimki 4 yıllık dişi.1aylıkken sahiplenmiştim.Sorun varsa sorabilirsin.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Youtubeden destek alabilirsin.Benimki 4 yıllık dişi.1aylıkken sahiplenmiştim.Sorun varsa sorabilirsin.

Bendede dişi kuş var ele geliyor falan evcil kuş ama kendini sevdirmiyor. Senin kuşun kendini sevdiriyor mu?

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,051
İsim
Lokman Açil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kolay eğitilmiyor. Önce kafesin üstüne elini koy elini tanısın. Elini içeri sok ve ona yaklaştır, kaçacaktır bu işlemi o kaçmayana kadar yap. Artık parmağına geliyorsa yavaş yavaş dışarı çıkarmayı dene, hemen dışarı çıkmaz ama.

hocam yaptım onu ama elimin üstüne gelmiyor elimin bir şey yapmıyacağını anladı ama yinede ısırıyor şaunda kafesim yok başka bir yere koyduk yarın almaya gidicem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bendede dişi kuş var ele geliyor falan evcil kuş ama kendini sevdirmiyor. Senin kuşun kendini sevdiriyor mu?

evet sevdiriyor arada bir ufak ısırışlar yapıyor ama elime ne yaptıysam gelmedi

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Oooo en sevdiği şey.özellikle kızgınlık dönemlerin de daha fazla sevdiriyor.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
hocam yaptım onu ama elimin üstüne gelmiyor elimin bir şey yapmıyacağını anladı ama yinede ısırıyor şaunda kafesim yok başka bir yere koyduk yarın almaya gidicem

evet sevdiriyor arada bir ufak ısırışlar yapıyor ama elime ne yaptıysam gelmedi
Yeni bir kuş yavruluktan beri sizde değilse ısırması çoook normal ayrıca o elinize hemen alışmaz 1-2 hafta alabilir.

Bizimki kendini sevdirmiyor yaw.
Dişilerde normal bir şey.Ben bir ara konuşturmuştum da dişilerde çok zayıf taklit yeteneği.Sınavlar yüzünden ilgilenemedim.Unuttu.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,051
İsim
Lokman Açil
Bizimki kendini sevdirmiyor yaw.

hocam bide kafesten çıkınca yüksek yerlere kaçıyor elimede gelmiyor zorla tutmak zorunda kaldım az önce o yüzden 1 hafta alışmasını bekliyeceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,858
Üyeler
168,359
Son üye
duhaga
Top Bottom