Youtubeden destek alabilirsin.Benimki 4 yıllık dişi.1aylıkken sahiplenmiştim.Sorun varsa sorabilirsin.Selamualeyküm arkadaşlar dün akşam balkonumuza bir muhabbet kuşu geldi sahibini bulamadım bende beslemeye karar verdim ama biraz hırçın bir kız neler yapmamı önerirsiniz ?
Youtubeden destek alabilirsin.Benimki 4 yıllık dişi.1aylıkken sahiplenmiştim.Sorun varsa sorabilirsin.
Kolay eğitilmiyor. Önce kafesin üstüne elini koy elini tanısın. Elini içeri sok ve ona yaklaştır, kaçacaktır bu işlemi o kaçmayana kadar yap. Artık parmağına geliyorsa yavaş yavaş dışarı çıkarmayı dene, hemen dışarı çıkmaz ama.
Bendede dişi kuş var ele geliyor falan evcil kuş ama kendini sevdirmiyor. Senin kuşun kendini sevdiriyor mu?
Oooo en sevdiği şey.özellikle kızgınlık dönemlerin de daha fazla sevdiriyor.Bendede dişi kuş var ele geliyor falan evcil kuş ama kendini sevdirmiyor. Senin kuşun kendini sevdiriyor mu?
Oooo en sevdiği şey.özellikle kızgınlık dönemlerin de daha fazla sevdiriyor.
Yeni bir kuş yavruluktan beri sizde değilse ısırması çoook normal ayrıca o elinize hemen alışmaz 1-2 hafta alabilir.hocam yaptım onu ama elimin üstüne gelmiyor elimin bir şey yapmıyacağını anladı ama yinede ısırıyor şaunda kafesim yok başka bir yere koyduk yarın almaya gidicem
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet sevdiriyor arada bir ufak ısırışlar yapıyor ama elime ne yaptıysam gelmedi
Dişilerde normal bir şey.Ben bir ara konuşturmuştum da dişilerde çok zayıf taklit yeteneği.Sınavlar yüzünden ilgilenemedim.Unuttu.Bizimki kendini sevdirmiyor yaw.
Bizimki kendini sevdirmiyor yaw.