MURAT GAMSIZ-MG1 4060 Alınır MI

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
26000

1 TB SSD olarak değişticem SSD yi onun dışında bu PC alınır mı alınmaz ise başka sistem önerir misiniz?
Oyun olarak Valo, Cs, Mc gibi oyunlarda takılıcam. Bazende MW2, MW3 fln girerim ama genel olarak 3d Modelleme, render, kodlama, oyun geliştirme gibi işlerle uğraşıcam

1 TB SSD olarak değişticem SSD yi onun dışında bu PC alınır mı alınmaz ise başka sistem önerir misiniz?
Oyun olarak Valo, Cs, Mc gibi oyunlarda takılıcam. Bazende MW2, MW3 fln girerim ama genel olarak 3d Modelleme, render, kodlama, oyun geliştirme gibi işlerle uğraş
4070 istermisin

bütçem 26k hocam, 4070 şuanlık istemem hocam
Hocam bu fiyata çok iyi sıkıntısı ddr4 olması ama zaten ekran kartı sadece 23 24 k ilerde yükseltebilirisn 3 ay taksit fırsatıda var değerlendirmeni yap

Oyun olarak Valo, Cs, Mc gibi oyunlarda takılıcam. Bazende MW2, MW3 fln girerim ama genel olarak 3d Modelleme, render, kodlama, oyun geliştirme gibi işlerle uğraşıcam
Ekran kartı kutusuz bilgin olsun.

Hocam bu fiyata çok iyi sıkıntısı ddr4 olması ama zaten ekran kartı sadece 23 24 k ilerde yükseltebilirisn 3 ay taksit fırsatıda var değerlendirmeni yap
bütçem 26k demiştim bu biraz beni aşar ama sağolun değerdiricem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4070 i beğenmedinmi

Buda yeni 5000 serisi kart mgf gibi özellikler var buda iyidir

Buda yeni 5000 serisi kart mgf gibi özellikler var buda iyidir
hocam güzel sistem elinize sağlık ama çok fazla iş yapacağımdan 1tb ssd seçmem lazım seçince de 30k oluyor sistemi beğendim ama alabilir miyim bunu bilmiyorum çünkü pc'nin yanına monitor + klavyede alıcağım ikisi ile zaten fiyat 36-38 i bulur hocam

hocam güzel sistem elinize sağlık ama çok fazla iş yapacağımdan 1tb ssd seçmem lazım seçince de 30k oluyor sistemi beğendim ama alabilir miyim bunu bilmiyorum çünkü pc'nin yanına monitor + klavyede alıcağım ikisi ile zaten fiyat 36-38 i bulur hocam
Hocam onu bütçene göre ayarla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,065
Üyeler
183,375
Son üye
tolga81
Geri