Neler Yeni

Müslümanlar niye çocuklarına arapça isim koyuyor?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bu soru = İngilizler neden ingilizce konuşuyor

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Cahilsin diyip geçiştirme. hangi konuda cahilim ve doğrusunu anlat ki öğreneyim. Şu güzelim kelimeyi düzgün kullanamıyorsunuz sonra millet cahil kelimesini hakaret olarak algiliyor

senin cahil olmadığın bir konu yok ki ilk defa kamera gören afrika yerlileri gibisin bir bilgi görünce lan bu ne şeytan işi diyorsun :D

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Ben Osmanlı'nın halka ettiği zulmü, halkına 600 yıl boyunca Arapça birtakım tekerlemeler söyleyerek uyuyup bilim ve teknoloji namına her konudan geri kaldığını anlatıyorum sen gelmişsin yok 600 yıl boyunca hüküm sürmüş falan filan. Gerçeklere inanmıyorsun çöl bedevisinin karıncayla konuştuğunu anlatanlara inanıyorsun ve bana cahil diyorsun Efe Aydal'ın senin için çok iyi bir tabiri var: "alt insan."
Tamam sen önceki konudada böyleydin hala böyledin hala akıllanmamışsın bir şeyde öğrenememişsin hepimiz o kadar dil döktük o konuda sen hala aynı haltı işliyon ciddiye bile almaya gerek yok milleti burda aşağılayamazsın haddini bil

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Tamam sen önceki konudada böyleydin hala böyledin hala akıllanmamışsın bir şeyde öğrenememişsin hepimiz o kadar dil döktük o konuda sen hala aynı haltı işliyon ciddiye bile almaya gerek yok milleti burda aşşağılayamazsın haddini bil

sal geç uğraşma la bu adam olsa bu kadar laf yediğinde hareketlerine çeki düzen verir hani olur ya sadece kastan ibaret olan sporcular düşünme gereksinimi bile duymazlar onlardan buda işte ne bekliyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,743
Üyeler
161,485
Son üye
Adam Jensen
Top Bottom