Müzik dinlemek için kafa üstü kablosuz kulaklık önerisi

xspinoza

80+
Reaksiyon skoru
168
Başlıkta da belirttiğim gibi müzik dinlemek için kullanılacak. Oyunla çok bi işim yok mikrofonu kaliteli olsa kafii. Kötü olsa da harici bir mikrofon da alabilirim sorun değil. Rahatlık ve ses kalitesi önemli benim için. Birkaç modele baktım fakat kararsız kaldım. Anker Space One / Pro veya Q45 / JBL 770BT arasında kaldığım kulaklıklar. JBL’e biraz daha uzağım gürültü engelleme sistemi kağıt üstünde diğerleri kadar iyi gözükmüyor kendim bir testte bulunmadım tabii. Ses kalitesi diğerlerine göre daha iyiyse sorun etmeden yine onu da alabilirim. Bunlardan başka önerinüz var mıdır? Bütçe 5000TL civarı. Arada sırada oyun oynuyorum ama ses kasma gibi şeylerle işim yok, daha çok moba ve mmo oyunlar oynuyorum. Her hangi bir müzik kulaklığı rahatsız edici bir gecikme yapar mı? Gördüğüm ve duyduğum anlar arasında fark olur mu?

Aşırı iyi kalite bir ses istersen Sennheiser Momentum 4 kesinlikle öneririm kullanıyorum kulaklık mükemmel

Aşırı iyi kalite bir ses istersen Sennheiser Momentum 4 kesinlikle öneririm kullanıyorum kulaklık mükemmel
Hocam ben de kullanıyorum geçenler de tabletimi görmedi kulaklık sonra telefondan da bağlantıyı unut diyip tekrar bağlanmak istedim o zamandan beri telefonumda görmüyor kulaklığı
Garantiye gönderdim geri geldi bugün sorun aynı şekilde devam ediyor bi fikriniz var mı acaba?

Hocam ben de kullanıyorum geçenler de tabletimi görmedi kulaklık sonra telefondan da bağlantıyı unut diyip tekrar bağlanmak istedim o zamandan beri telefonumda görmüyor kulaklığı
Garantiye gönderdim geri geldi bugün sorun aynı şekilde devam ediyor bi fikriniz var mı acaba?
görmeme derken ? nasıl tam olarak

Hocam siz telefonda mı kullanıyorsunuz bilgisayarda mı? Ben bilgisayara da bağlayıp kullanmayı düşünüyorum da. Bir sorun olur mu? Mobil uygulamadan ayar yapıldığında bağlantı kesilip bilgisayara bağlarsam ayarlar stok ayarlarına mı döncek yoksa hafızasına mı alıyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anker space one ideal tercih olacaktır.
Ses kalitesi olarak çok fiyatının karşılığı değil deniyor bugün deneme fırsatım oldu beğenemedim. Ekolayzır ayarı yaptım ama orta sesler çok hoşuma gitmedi. Tiz ve bass ağırlıklı çalıyor vokal sesleri eziliyor bass vurduğunda. Vazgeçtim şimdilik. Uzun süreli kullanımda ayar değiştirip deneye deneye daha iyi bir ses elbette bulunur ama çok içimi açmadı.

Hocam kulaklığı resetlemeyi yanlış yapıyormuşum onu düzelttim düzeldi
Arkadaşlar bu arada benim gibi sorun yaşayan olursa güç düğmesine basılı tutuyosun sonra ses geldiğinde direkt bırakmayın tutmaya devam edin ışıklar sıralı bir şekilde yanıp sönünce bluetooth arama moduna giriyor

Hocam siz telefonda mı kullanıyorsunuz bilgisayarda mı? Ben bilgisayara da bağlayıp kullanmayı düşünüyorum da. Bir sorun olur mu? Mobil uygulamadan ayar yapıldığında bağlantı kesilip bilgisayara bağlarsam ayarlar stok ayarlarına mı döncek yoksa hafızasına mı alıyor?

Ses kalitesi olarak çok fiyatının karşılığı değil deniyor bugün deneme fırsatım oldu beğenemedim. Ekolayzır ayarı yaptım ama orta sesler çok hoşuma gitmedi. Tiz ve bass ağırlıklı çalıyor vokal sesleri eziliyor bass vurduğunda. Vazgeçtim şimdilik. Uzun süreli kullanımda ayar değiştirip deneye deneye daha iyi bir ses elbette bulunur ama çok içimi açmadı.
Hocam momentum 4 alırsanız bence ekolayzır ayarı gerekiyo kesinlikle

farklı bir kulaklıktan bahsediyorsunuz sanırım.

1 more sonoflow bakabilirsin piyasada varsa

Geri