serwintes
80+ Gold
hocam sen almanyadan gitar alacaktın naptın o işiBende çıkartamadım yan flüt olabilir mi acaba?
hocam sen almanyadan gitar alacaktın naptın o işiBende çıkartamadım yan flüt olabilir mi acaba?
İkinci el Yamaha Pacifica 112V öneririm.hani hedef olarak metal veya rock diyebilirim. özellikle indie rock. ürünler ve fiyatları hakkında çok bir bilgim yok. 5k diyelim şimdilik. teşekkürler.
Vergisi ve kargosuyla birlikte fiyatı baya yükseliyordu o yüzden ikinci el alacağım 1-2 hafta içinde.hocam sen almanyadan gitar alacaktın naptın o işi
teşekkürler.İkinci el Yamaha Pacifica 112V öneririm.
Hocam kusura bakmayın anca cevaplayabildim.Muğladayım hocam
bende plugin vs kurdum 2+1 hoparlöre bağladım ses alıyorum sorun yok ama discorda aktaramadım sadece discordun ses ayarlarında ses kartını görüp görmediğimi hatırlamıyorum tekrar bi kontrol sağlayayım teşekkür ediyorum hocam çok sağolunPluginlerle kısıtlı deneyimim var. Kullandığım zamanlarda da hoparlörden ses almak için kullanıyorum. Discord ile ilgili pek bir fikrim yok benim de.
Zaten kurmuşsunuzdur diye tahmin ediyorum ama windows üzerinden ses için şu driver kullanılıyor. Bu tarz videolarla çok uğraştım derken menülerde eksik yapmanızı engelleyen bir şey mi çıkıyor yoksa aynen uygulayıp sonuç alamıyor musunuz? Discord'da giriş aygıtı olarak ses kartı gözüküyor ses mi gelmiyor?
hocam amfi öneriniz var mı? line 6 spider iv 15 düşünüyorum. doğru karar m? bir de pacifica 112v ile pacifica 012 arasında ne gibi farklar vardır? 2. el alırken neye dikkat etmek gerekir? teşekkür ederim.İkinci el Yamaha Pacifica 112V öneririm.
112v ile 012 arasında büyük farklar yok, kullanılan ağaç kalitesi ve elektronik parçalarda 112V bir tık daha kaliteli. Pacifica 012'de tercih edilebilir.hocam amfi öneriniz var mı? line 6 spider iv 15 düşünüyorum. doğru karar m? bir de pacifica 112v ile pacifica 012 arasında ne gibi farklar vardır? 2. el alırken neye dikkat etmek gerekir? teşekkür ederim.
@Letrion @FronX
dipnot: şimdilik zorunlu hizmet için Erzurum'dayım. temmuz gibi Ankara'ya geçeceğim.
teşekkürler.112v ile 012 arasında büyük farklar yok, kullanılan ağaç kalitesi ve elektronik parçalarda 112V bir tık daha kaliteli. Pacifica 012'de tercih edilebilir.
Amfi olarak dediğiniz amfiyi 2. el olarak tercih edebilirsiniz. Kalitelidir.
2. el alırken gitarı amfiye bağlayıp ses çıkıyormu diye bakın
Switchler çalışıyormu?
Potansları açıp kapayıp kontrol etmek.
Gitarda bir kırık var mı?
Manyetikler doğru çalışıyor mu?
Bunlara bakmalısınız, ben anlayamam derseniz satıcıyla bir Luthier'e gidip orda gitara baktırın öyle alın.
Müzik hocamız bizden müzik ile ilgili dip bilgiler istedi,youtubeden video istiyor videoyu açıp izleyeceğiz.Kimsenin bilmediği/az bilinen müzik ile bilgi atabilir misin ? Halihazırda yasaklı çalgıyı,müziğin hayvanlarla ilgisini falan aldılar.Enstrüman çalmak isteyenler, müzikle ilgili öneri isteyenler, müzik aletleriyle ilgili öneri ve alınabilir ilan veya ürün linki isteyenler bu konuda sorularını sorup cevaplarını alabilirler, Forumda müziğe ilgi duyan bir kitle var ortaya çıkarmak istiyorum.
Hocam başlangıç için ucuz bir gitar arıyorum yardımcı olur musun?Enstrüman çalmak isteyenler, müzikle ilgili öneri isteyenler, müzik aletleriyle ilgili öneri ve alınabilir ilan veya ürün linki isteyenler bu konuda sorularını sorup cevaplarını alabilirler, Forumda müziğe ilgi duyan bir kitle var ortaya çıkarmak istiyorum.
Malesef bilgim yok.Müzik hocamız bizden müzik ile ilgili dip bilgiler istedi,youtubeden video istiyor videoyu açıp izleyeceğiz.Kimsenin bilmediği/az bilinen müzik ile bilgi atabilir misin ? Halihazırda yasaklı çalgıyı,müziğin hayvanlarla ilgisini falan aldılar.
Tabii, hangi tür gitar istiyorsunuz? (Klasik, akustik, elektro)Hocam başlangıç için ucuz bir gitar arıyorum yardımcı olur musun?