N11 İadem reddedildi ?

mevlutkok

80+
Reaksiyon skoru
51
Monitörü elime geçtiği gün iade talebi oluşturdum çünkü monitör dümdüz çalışmıyordu. Ne güç geliyor ne ışığı yanıyordu. Paketledim yurtiçi kargo şubesine bıraktım. Nasıl bir yol izlemeliyim ?
iade.png

servisde sorun tespit ederse iade veya değişim raporu verecektir.

Yanlış bilmiyorsam 14 gün için de her türlü iade edebiliyoruz. Bu adamlar ise 15-20 gün için de sonuçlanır diyo. Tedirgin etti beni

Yanlış bilmiyorsam 14 gün için de her türlü iade edebiliyoruz. Bu adamlar ise 15-20 gün için de sonuçlanır diyo. Tedirgin etti beni
Klasik incehesap ve türevi Siteler. Servis raporunuza istinaden işlem sağlıyorlar. Sizin yerinizde olsam parça değişimi vesaire söylerlerse kesinlikle yaptırmazdım iade isterdim. Servis işlemlerini satıcıların yapması gerekiyor normalde ama işte bunlarda işin çakallığında.

Klasik incehesap ve türevi Siteler. Servis raporunuza istinaden işlem sağlıyorlar. Sizin yerinizde olsam parça değişimi vesaire söylerlerse kesinlikle yaptırmazdım iade isterdim. Servis işlemlerini satıcıların yapması gerekiyor normalde ama işte bunlarda işin çakallığında.
Şimdi Thh başvurmam gerekir mi ? çünkü 14 günü geçtikten sonra yasal olarak iade etme hakkım geçmiyor mu ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,030
Üyeler
188,197
Son üye
Apameyra
Geri