G GolgeByTR 80+ Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 7 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Emirhan ÖZTÜRK 30 Haziran 2022 #1 Ben alışverişini kredi kartından yaptım. Tek çekim. Banka ile görüşmeniz gerekiyor diyor anlamadım. Görüşmeli miyim? Görüşmezsem bir sorun olur mu?
Ben alışverişini kredi kartından yaptım. Tek çekim. Banka ile görüşmeniz gerekiyor diyor anlamadım. Görüşmeli miyim? Görüşmezsem bir sorun olur mu?
C Cermenbey 80+ Silver Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 4,141 Dahası Reaksiyon skoru 2,119 İsim Semih 30 Haziran 2022 #2 GolgeByTR yazmış: Alıntıyı görüntüle Ben alışverişini kredi kartından yaptım. Tek çekim. Banka ile görüşmeniz gerekiyor diyor anlamadım. Görüşmeli miyim? Görüşmezsem bir sorun olur mu? Devamı için tıklayın... Kredi kullanarak mı aldın ürününü
GolgeByTR yazmış: Alıntıyı görüntüle Ben alışverişini kredi kartından yaptım. Tek çekim. Banka ile görüşmeniz gerekiyor diyor anlamadım. Görüşmeli miyim? Görüşmezsem bir sorun olur mu? Devamı için tıklayın... Kredi kullanarak mı aldın ürününü
Mr8ilgin 80+ Silver Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 4,874 Dahası Reaksiyon skoru 1,721 İsim Yavuz 30 Haziran 2022 #3 İade yaptıysan bi kaç güne yatar paran. Değişiklik gösterebiliyor. Bankani aramana gerek yok o sadece alışveriş kredisi için diyor.
İade yaptıysan bi kaç güne yatar paran. Değişiklik gösterebiliyor. Bankani aramana gerek yok o sadece alışveriş kredisi için diyor.
jeff123can 80+ Bronze Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 1,617 Dahası Reaksiyon skoru 729 Konum Anonim İsim Anonim 30 Haziran 2022 #4 sana alışverişini kredi kullanarak yaptıysan diyor. sen kredi kartı kullanarak yapmışsın. seni ilgilendirmiyor o cümle.
sana alışverişini kredi kullanarak yaptıysan diyor. sen kredi kartı kullanarak yapmışsın. seni ilgilendirmiyor o cümle.
cagdascelebi 80+ Bronze Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1,383 Dahası Reaksiyon skoru 788 Yaş 25 İsim Çağdaş ÇELEBİ Instagram cagdas_celebi Steam cagdascelebi Twitter cagdasclbi Facebook cagdasclbi Discord ! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001 30 Haziran 2022 #5 Hocam yazıyı dikkatli okusaydınız konu açmanıza bile gerek kalmazdı.