Neler Yeni

Nasıl En Hızlı Kilo Veririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yusuf Alperen Bozkurt
Daha az ye, daha çok hareket et. Milleti dinleme ve iyi uyu.

Ali Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ali
Hocam Siz Kilolu bir arkadaşa Benziyorsunuz Nasıl Kilo Alabilirim??
Boyum 1.70 kilo 53-55 falan

Not: Gün boyunca sandalyede oturmak hiç hareket etmemek LOL,CS oynamak Kod yazmak vs. ve Yemek yemem işe yaramıyor
Cicibebe süt bal muz (2x) günde ve fazla fazla ohh obezsin

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Mehmetcan İvrendi
Cicibebe süt bal muz (2x) günde ve fazla fazla ohh obezsin
Yapmadığımı kim söyledi😁

Cicibebe+Muz+bal(nadir)+Yulaf+ Sütlü tablet çikolata(tat için)+Pekmez(nadir) Toplam Her gün en az 1.5 Litre içtim (zaman aralıklarıyla) 1-2 Ay Boyunca afedersin ama bir B**'a yaramadı Hatta 55 kilodan 53'e düştüm

Ali Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ali
Yapmadığımı kim söyledi😁

Cicibebe+Muz+bal(nadir)+Yulaf+ Sütlü tablet çikolata(tat için)+Pekmez(nadir) Toplam Her gün en az 1.5 Litre içtim (zaman aralıklarıyla) 1-2 Ay Boyunca afedersin ama bir B**'a yaramadı Hatta 55 kilodan 53'e düştüm
Ya yalan ya da hastasın ciddili. Böyle bir şey imkansız doktodw görün. Metabolizma hızı gibi değil bağırsağında larva olabilir.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Mehmetcan İvrendi
Ya yalan ya da hastasın ciddili. Böyle bir şey imkansız doktodw görün. Metabolizma hızı gibi değil bağırsağında larva olabilir.
Hocam Doktora gittim Boy vs. Gibi gelişimler için aw kan testinde 2-3 tane Vitamin eksikliği olduğu için ilaç verdi ve Kilo için Diyetisyene falan yolladı gittim Kadın bir liste yaptı Onları O söylediğim Sahake ile beraber tükettim hatta ama sonuç -2 -3 kilo falan yok alamıyom kilo

+Sürekli evde oturan dışarı çıkmayan biriydim Bide Mezuna kaldım tam covid zamanı gibi yaşıyorum market vs.'e Tek gidiyorum Onun dısında evdeyim çok hareket'te etmiyorum

yani Şuan benim Baba annesinin bodrumunda Pizza Yiyyen Obezler gibi olmam gerekiyordu Ama nasılsa 53-56 kilo falanım

Son düzenleme:

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
Hocam Doktora gittim Boy vs. Gibi gelişimler için aw kan testinde 2-3 tane Vitamin eksikliği olduğu için ilaç verdi ve Kilo için Diyetisyene falan yolladı gittim Karın bı liste yaptı Onları O söylediğim Sahake ile beraber tükettim hatta ama sonuç -2 -3 kilo falan yok alamıyom kilo

+Sürekli evde oturan dışarı çıkmayan biriydim Bide Mezuna kaldım tam covid zamanı gibi yaşıyorum market vs.'e Tek gidiyorum Onun dısında evdeyim çok hareket'te etmiyorum

yani Şuan benim Baba annesinin bodrumunda Pizza Yiyyen Obezler gibi olmam gerekiyordu Ama nasılsa 53-56 kilo falanık
Biraz ön yargılı olucak ama senin gibi çok yiyorum kilo alamıyorum diyen birileriyle ne zaman oturup karşılıklı yemek yesem 2 yudum yiyip doydum dedikten sonra tabağı yarım bırakıyor, bu şekilde ise kilo alamazsın zaten.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Mehmetcan İvrendi
Biraz ön yargılı olucak ama senin gibi çok yiyorum kilo alamıyorum diyen birileriyle ne zaman oturup karşılıklı yemek yesem 2 yudum yiyip doydum dedikten sonra tabağı yarım bırakıyor, bu şekilde ise kilo alamazsın zaten.
Hocam Şahsen çevreme göre çok yediğimi düşünüyorum Hatta Söyle "Ortalama" ne kadar ve ne tarz şeyler yediğimi yazayım

-(Sadece Benim Tek başıma Yediklerim!)
-(Tabaklarım genelde yemek tabaktan taşacak kadar dolu olur yani Yarım tabak falan değil)
Sabah
1 Tam Ekmek + 1 Tava menemen + Peynir + 2 Çay

Öğlen
2-3 Tabak Makarna + 1 tabak kuru fasulye + Salata

Akşam
1-2 Tabak Pilav + 1 Tabak Çorba + Etli patates (fırında) + Salata

Atıştırmalıklar
Fındık + Ceviz 3-5 bardak (Ekstra)çay Yani ne bulursam atıştırmalık vs. Yiyiyorum Gün içinde

Not: Yanlış anlaşılmasın bu iyi bir yemek listesi yani hergün Pilav + et falan yemiyorum tabi iki bu kadar iyi Durumum'da yok muhtemelen bu ekonomide Çoğu kişinin'de yoktur Yani daha çok (Makarna+kuru fasulye+nohut+Bulgur vs.) Gibi şeyler

Top Bottom