THEKINGBRAWL.exe
80+ Bronze
Ben 13 yaşındayım. 1.57 boyum var ve 65 kiloyum. Bence alma kilo.
İnsanlardaki derde bak :d15 yaşım, 1.80 boyum, 60 kilom var cidden düşük. Kendimden nefret etmeye başladım cidden. Nasıl güzel bir şekilde kilo ala bilirim? Evde her zaman bol bol yemek yemeye çalışıyorum, sürekli bir meyve tüketiyorum, fazla fazla yemeye çalışıyorum ama olmuyor. Ne yapa bilirim?
aga biz kilo vermek için uğraşıyoruz adam kilo almaya çalışıyor15 yaşım, 1.80 boyum, 60 kilom var cidden düşük. Kendimden nefret etmeye başladım cidden. Nasıl güzel bir şekilde kilo ala bilirim? Evde her zaman bol bol yemek yemeye çalışıyorum, sürekli bir meyve tüketiyorum, fazla fazla yemeye çalışıyorum ama olmuyor. Ne yapa bilirim?
kesinlikle abur cubur ile kilo almaya çalışma obez olma ihtimalin var spor ile kilo alırsan vücudun da güzel olur15 yaşım, 1.80 boyum, 60 kilom var cidden düşük. Kendimden nefret etmeye başladım cidden. Nasıl güzel bir şekilde kilo ala bilirim? Evde her zaman bol bol yemek yemeye çalışıyorum, sürekli bir meyve tüketiyorum, fazla fazla yemeye çalışıyorum ama olmuyor. Ne yapa bilirim?