kilo verme işinde ilk önce irade çok önemli, bir de ege fitness izleArkadaşlar selam 184 boy 101 kiloyum hedefim 72 kilo vermek kendimi bir türlü motive edemiyorum disipli olamıyorum nasıl istikrar sağlarım yardım lazım artık hayatımı değiştirip kilo vermek istiyorum
kanka ben adam akıllı diyet ve idare yaparsam 3-4 kilo gidiyorya önemli olan istikrar kendimi nasıl motive edeceğim onu düşünmem lazım gerçekçi motive hedef lazım banaGünlük kaç kalori aldığını hesapla.
Sonra da günlük aldığın kalorinin altında kalori al.
Haftada 1 kilo verme şansın olur.
O lanet yağlardan kurtulmak istiyorsan şekeri vs. bırakacaksın dostum.kanka ben adam akıllı diyet ve idare yaparsam 3-4 kilo gidiyorya önemli olan istikrar kendimi nasıl motive edeceğim onu düşünmem lazım gerçekçi motive hedef lazım bana
ağa şöyle yapsam yeterli mi sabah yulaf+süt öğlen yeşil çay akşamda evde yemekte ne varsa yesem 20:00 sonrada hiç bir şey yemesem gider mi kiloO lanet yağlardan kurtulmak istiyorsan şekeri vs. bırakacaksın dostum.
Abur cubur yok, pasta yok, tatlı şeyler olmayacak.
Spor yapmadan sporcu gibi besleneceksin.
20.00 değil de 18.00 yap onu.ağa şöyle yapsam yeterli mi sabah yulaf+süt öğlen yeşil çay akşamda evde yemekte ne varsa yesem 20:00 sonrada hiç bir şey yemesem gider mi kilo
kanka bizde yemek genelde 19:00 yada 19:30 arası oluyor o yüzdenya20.00 değil de 18.00 yap onu.
Murat abi gf kilo verme motivasyonu izledim.Arkadaşlar selam 184 boy 101 kiloyum hedefim 72 kilo olmak kendimi bir türlü motive edemiyorum disipli olamıyorum nasıl istikrar sağlarım yardım lazım artık hayatımı değiştirip kilo vermek istiyorum
Erkene çek o zaman.kanka bizde yemek genelde 19:00 yada 19:30 arası oluyor o yüzdenya![]()
ağa nasıl verdin bi yazaydınyaMurat abi gf kilo verme motivasyonu izledim.
Şakasız.
20 kilo verdim. 10 daha verecegim
180 boy 19yas 115 dim 95im
Dostum anne baba çalışıyor ikiside geç geliyor yemeği onlar yapıyor 19:30 oluyor nasıl çekebilirimErkene çek o zaman.
Çünkü 20.00 bir tık geç.
Kendi yemeğini yap.ağa nasıl verdin bi yazaydınya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum anne baba çalışıyor ikiside geç geliyor yemeği onlar yapıyor 19:30 oluyor nasıl çekebilirim![]()