- Konu Sahibi Konu Sahibi
ağa şaun sınav yılım evde dumbell var 2 tane her gün fullbody yapsam onun yerine olur mu geçiçi olarak 2 sadece sonra full fitness yaparım ?fitness şart sana
ağa şaun sınav yılım evde dumbell var 2 tane her gün fullbody yapsam onun yerine olur mu geçiçi olarak 2 sadece sonra full fitness yaparım ?fitness şart sana
18.00 ne hocam yedikleriniz max 2 saat sonra sindirilir. Arkadaş saat 8de uyumuyorsa bu kadar erkene almanın mantığı yok.20.00 değil de 18.00 yap onu.
Cardio yapman lazımağa şaun sınav yılım evde dumbell var 2 tane her gün fullbody yapsam onun yerine olur mu geçiçi olarak 2 sadece sonra full fitness yaparım ?
sevgili yap ayrıl onun acısı yetiyorArkadaşlar selam 184 boy 101 kiloyum hedefim 72 kilo olmak kendimi bir türlü motive edemiyorum disipli olamıyorum nasıl istikrar sağlarım yardım lazım artık hayatımı değiştirip kilo vermek istiyorum
evet18.00 ne hocam yedikleriniz max 2 saat sonra sindirilir. Arkadaş saat 8de uyumuyorsa bu kadar erkene almanın mantığı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cardio yapman lazım
yeter knk farklı farklı hareketler yap tek bir iki hareketle kalmaağa şaun sınav yılım evde dumbell var 2 tane her gün fullbody yapsam onun yerine olur mu geçiçi olarak 2 sadece sonra full fitness yaparım ?
ağa nasıl verdin bi yazaydınya
Gün-de 10km yurudum hergun yemekten bisi kesmedim nerdeyse