@RevDeisDouyeni PC yebiraz oc yapmak istiyorum oc yi nasıl yapıcam öğretirseniz sevinirim
Tekli çekirdekte 3100 işlemciyi 10900K yaptı diye biliyorum.oc yi iyi bilen bi arkadaşmı
@Trieetzyeni PC yebiraz oc yapmak istiyorum oc yi nasıl yapıcam öğretirseniz sevinirim ilk işlemci den başlayalım
3100 10900k gücünde diye şaşırmamak lazım olacağını pek sanmıyorum ama 10000 serisinde seri yükseldikçe zaten tekli çekirdek performansı çok artmıyor çoklu çekirdek performansı artıyor yayın ve render için daha iyi işlemciler ama 10900k gücünde yapamaz ginedeTekli çekirdekte 3100 işlemciyi 10900K yaptı diye biliyorum.
Yaptı...3100 10900k gücünde diye şaşırmamak lazım olacağını pek sanmıyorum ama 10000 serisinde seri yükseldikçe zaten tekli çekirdek performansı çok artmıyor çoklu çekirdek performansı artıyor yayın ve render için daha iyi işlemciler ama 10900k gücünde yapamaz ginede
Sürekli kullanmam imkansız olsa da evet yaptım.3100 10900k gücünde diye şaşırmamak lazım olacağını pek sanmıyorum ama 10000 serisinde seri yükseldikçe zaten tekli çekirdek performansı çok artmıyor çoklu çekirdek performansı artıyor yayın ve render için daha iyi işlemciler ama 10900k gücünde yapamaz ginede
OC Rehberin var mı Aga?Sürekli kullanmam imkansız olsa da evet yaptım.