Neler Yeni

nays a üye oldum şimdi sipariş için ne yapmalıyım

Can...

80+ Platinum
Keşke papara alaydın aylık 10k yükleme çekme limiti (pc toplayan için az gerçi ve harcamalar sayılmıyor) toplam 58k yükleme limiti artı aylık ücret yok (nays ı bilmm) akbank tan istediğin kadar ücretsiz yükleyevilirsin ve cashback paparada da var ve anında geliyor ve şu özel kartlar çok güzeller ben hala elde edemedim gerçi :(
papara var bende kullanmıyorum kırdım attım kapattım hesabı falan

CatAshi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ömer Aziz Bagana
Papara "LİTE" card alıp hesaba tanımlarırsan ücreti iade ediyorlar gerçi o kart ile atmden para çekemiyorsun ama yükleyip harcayabilirsin hemen değilde yarın yapabilirsin hızlıca
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden ki

Yazarken görmemişim de pardon

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Hcm pederde iş Bankası kartı vardı ondada ilk alışverişi yaptığımızda senin uyarıdan verdi gidip atmden yaptım tabi sen yapabilirmisin bilmiyorum fiziksel kartın yok çünkü müşteri temsilcisinin ilgilenmesi gerek aslında

İftardan sonra hediye parayı sormak için yazdım arkadaşlarım kaydoldu param gelmedi hâlâ diye telefon numaralarını söylerseniz talep oluştururuz filan dediler ilgilendiler baya yani

Can...

80+ Platinum
Hcm pederde iş Bankası kartı vardı ondada ilk alışverişi yaptığımızda senin uyarıdan verdi gidip atmden yaptım tabi sen yapabilirmisin bilmiyorum fiziksel kartın yok çünkü müşteri temsilcisinin ilgilenmesi gerek aslında

İftardan sonra hediye parayı sormak için yazdım arkadaşlarım kaydoldu param gelmedi hâlâ diye telefon numaralarını söylerseniz talep oluştururuz filan dediler ilgilendiler baya yani
bana boş yaptılar sadece onlar da bilmiyor :D

şimdi normal iş bankasını aradım da atm de öyle seçenek yok gittim baktım kartsız olmuyor anlaşılan şubede yok yakında en yakını 45 dk yol mesafesınde :D nfc telefon lazım bana

Son düzenleme:

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
bana boş yaptılar sadece onlar da bilmiyor :D

şimdi normal iş bankasını aradım da atm de öyle seçenek yok gittim baktım kartsız olmuyor anlaşılan şubede yok yakında en yakını 45 dk yol mesafesınde :D nfc telefon lazım bana
G.o

Can...

80+ Platinum
Top Bottom