byavuz10
80+
Hocam giriş yapmaya çalışınca böyle diyorbiraz once müşteri temsilcisine bağlandım -18 hesabımdan kayıt işlemi olusturdum
Hocam giriş yapmaya çalışınca böyle diyorbiraz once müşteri temsilcisine bağlandım -18 hesabımdan kayıt işlemi olusturdum
ilk yükleme için bir alt limit var mı ?Hocam Kampanyalar Kısmına Gelip Ordaki Belirtilen Sitelerden Alışveriş Yapabilirsiniz Ama Uygulama İçerisindeki Nays Kart İle Alışveriş Yapmanız Gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alışveriş Yaptığın Gibi %10 Geri Ödeme Gelmiyor 1-2 Gün İçerisinde Geliyor Ve Yaptığın Alışveriş Sonrası Sana Kazı Kazan Gibi bir şey Veriyor Ondanda Para Çıkarabiliyorsunuz + Olaraktan İlk TL Yüklemenize 20 TL Veriyor
frekanslı derken hocamattığınız link referanslı link mi ?
Alt Limit Varmı Bilmiyorum Hocam Ben 50 TL Yükledim İlk Başta 20 TL Geldiilk yükleme için bir alt limit var mı ?
kendi davet kodunuzla mı davet ettiniz yani onu soruyorum?frekanslı derken hocam
Alt Limit Varmı Bilmiyorum Hocam Ben 50 TL Yükledim İlk Başta 20 TL Geldi
50 attım toplam bakiye 70 oldu. Bu parayı direkt 70 tl olarak harcayabilir miyim şimdi ?frekanslı derken hocam
Alt Limit Varmı Bilmiyorum Hocam Ben 50 TL Yükledim İlk Başta 20 TL Geldi
Hayır Play Storeden Çektimkendi davet kodunuzla mı davet ettiniz yani onu soruyorum?
Evet Direk Olarak Harcıyabilirsin Hocam %10 Geri Ödeme İçin Belirtilen Kampanyalara Bakmanı Öneririm Birde Alışveriş Yaparken Uygulama İçerisindeki Sanal Kart Bilgileri İle Alışveriş Yapmayı Unutmayın50 attım toplam bakiye 70 oldu. Bu parayı direkt 70 TL olarak harcayabilir miyim şimdi ?
Hayır Play Storeden Çektim
Bende Nays'a Yeni Başladım Davet Muhabbeti Burdada Varmıydı ?
Evet Direk Olarak Harcıyabilirsin Hocam %10 Geri Ödeme İçin Belirtilen Kampanyalara Bakmanı Öneririm Birde Alışveriş Yaparken Uygulama İçerisindeki Sanal Kart Bilgileri İle Alışveriş Yapmayı Unutmayın
Az Önce Baktım Davet Başına 20 TL Veriyordavetler diye bir kısım var ve karşısında ₺0.00 yazıyor muhtemelen davet başına verilen bir tutar var ne kadar acaba
çok iyimiş evdekilerden başlıyım o zamanAz Önce Baktım Davet Başına 20 TL Veriyor
once annenin hesabi ile kayıt olman gerek ordan hesabini baglicaksinHocam giriş yapmaya çalışınca böyle diyor
Valla Hocam Ne Yalan Söyleyeyim Bende Yeni Kullanmaya Başladım Nedir Ne Değildir Bilmiyorum Uzun Süredir Kullanan Biri Varsa Yardımcı Olurçok iyimiş evdekilerden başlıyım o zaman
hocam birde bu borç al kısmı var 2000₺ alabileceğim borç görünüyor mantığı nasıl acaba