Neler Yeni

Rehber Nays Kayıt Olma İşlemi

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Hayır Play Storeden Çektim

Bende Nays'a Yeni Başladım Davet Muhabbeti Burdada Varmıydı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet Direk Olarak Harcıyabilirsin Hocam %10 Geri Ödeme İçin Belirtilen Kampanyalara Bakmanı Öneririm Birde Alışveriş Yaparken Uygulama İçerisindeki Sanal Kart Bilgileri İle Alışveriş Yapmayı Unutmayın
playstore dan çekmemişsiniz kodu hocam link direkt nayssapden alınma gözüküyor bağlantınızda ama ?
1679922003096.png

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Bu tarz konulara ihtiyaç duyan vatandaşlarımız var, bu beni deli ediyor.

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
niye deli ediyor hocam ?
Uygulamayı indirdikten sonra herşeyi açıklıyor tek yapman gereken söylediklerini yazmak oluyor ama (ne yazıkki) hakaret etmek istemesemde 2023 yılında rehbere ihtiyaç duyuyor insanlar ve buda toplum olarak teknolojide diğer ülkelere yetişmek için kırk fırın ekmek yememiz gerektiğini gösteriyor

Hasdur Bakiye

80+ Bronze
Uygulamayı indirdikten sonra herşeyi açıklıyor tek yapman gereken söylediklerini yazmak oluyor ama (ne yazıkki) hakaret etmek istemesemde 2023 yılında rehbere ihtiyaç duyuyor insanlar ve bu yüzden toplum olarak teknolojide diğer ülkelere yetişmek için kırk fırın ekmek yememiz lazım
Haklısın Günümüz Teknoloji Devri Ama Bazı Eski Kafalılar Bunu Anlamıyor Ve Gençliğin Önünü Kapatıyor Çağ'a Ayak Uydurmuyorlar Çünkü .

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
neden referanslı link paylaştığını öğrenebilir miyim ? para kazanmak istiyor olabilirsin ama üzüldüm adına

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Top Bottom