açıklamaya tc ni yazdın mıHocam nays diye öneriyordunuz dedim şunu bir kullanayım 1000 TL yükleme yaptım 1 saat geçti daha hala param ortada yok hayır para da çıktı alışveriş yapacaktım bu nasıl bir iş anlamadım bu sorunu yaşayan var mı?
açıklamaya tc ni yazdın mı
banka kartı ile yükledim hocam ne tcsi ibandan ibana atmıyorum kiaçıklamaya tc ni yazdın mı
nays desteğe yaz max 2 günde çözerler.banka kartı ile yükledim hocam ne tcsi ibandan ibana atmıyorum ki
yazdım da hocam bu ne anlamadım sürekli olan bir şey sanırım bu internette az araştırdım bir sürü kişi bu sorunu yaşamış hayır madem böyle bir sorun var neden çözülmüyor 2-3 gün resmen bekletilmek zorunda kalıyoruz paramız onlarda kalıyor alışveriş yapacaktım şimdi dün yaşadığım bir şeyi dün bir şey alacaktım alamadım kargo 2-3 gün geç gelecek bu yüzdennays desteğe yaz max 2 günde çözerler.
ben hiç yaşamadım böyel bir şey üstelik nays ı 4 5 aydır kullanıyorum.yazdım da hocam bu ne anlamadım sürekli olan bir şey sanırım bu internette az araştırdım bir sürü kişi bu sorunu yaşamış hayır madem böyle bir sorun var neden çözülmüyor 2-3 gün resmen bekletilmek zorunda kalıyoruz paramız onlarda kalıyor alışveriş yapacaktım şimdi dün yaşadığım bir şeyi dün bir şey alacaktım alamadım kargo 2-3 gün geç gelecek bu yüzden
Dün sabah 7 de ilk yüklememi yaptım 2100 tl sorun olmadı.akşam saat 22:30 civari yükleme yaptım ondan dolayı mı acaba diyorum sanmıyorum yani bakiyenin hemen düşmesi lazımdı bu kadar kötü sistem olamaz