NBA 2K26 70 dolardan 49 dolara düştü alınır mı?

Reaksiyon skoru
36
hocalarım sorum başlıkta gözüktüğü gibi acaba sizce %30 indirim ile alınır mı yoksa çok daha makul bir fiyata düşer mi yakın zaman içerisinde (oyun 70 dolar %30 ile 49 dolara düşüyor.)

hocalarım sorum başlıkta gözüktüğü gibi acaba sizce %30 indirim ile alınır mı yoksa çok daha makul bir fiyata düşer mi yakın zaman içerisinde (oyun 70 dolar %30 ile 49 dolara düşüyor.)
Ben olsam Kış indirimlerini beklerdim, birkaç ay sonra 20 dolara kadar düşebilir.

Ben olsam Kış indirimlerini beklerdim, birkaç ay sonra 20 dolara kadar düşebilir.
şuan oynayacak zamanım var ve mycareer kasmak için alayım diyorum kışa doğru hiç bir zamanımın olacağını düşünmüyorum black friday i beklemek mantıklı mı ?

Hocam o oyuna bu parayı versem gece gözüme uyku girmezdi ve kabuslar görürdüm.

HOcam fc alın nba çöp
kaç yıldır fifa oynuyorum valla bir değişiklik yapmak istedim hocam artı olarak oyunu oynamıştım bu sene ve çok hoşuma gitti sebepsiz yere (5 liraya dolaşan hesaplardan yani)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam o oyuna bu parayı versem gece gözüme uyku girmezdi ve kabuslar görürdüm.
haklısınız hocam oyunlar çok pahalı artık maalesef. en son baldurs gate 3 aldım ondan beri bir oyun bile almadım bu fiyatlar yüzünden.

steam de 40 dolarım vardı üstüne 10 dolar koyup alacağım ya da fifa alacağım kararsızım ikisi arasında hocam.
konudan bağımsız olacak ama bir önerim var hitman seviyorsanız onun yapımcıları yeni bir oyun çıkartıyor ve oyunu şimdiden satın alırsanız bir daha satın almak zorunda kalmazsınız oyunun fiyatı 39 dolar

konudan bağımsız olacak ama bir önerim var hitman seviyorsanız onun yapımcıları yeni bir oyun çıkartıyor ve oyunu şimdiden satın alırsanız bir daha satın almak zorunda kalmazsınız oyunun fiyatı 39 dolar
merak ettim açıkcası. oyunun ismi nedir hocam?

Ben ön siparişte Superstar edition aldım ve geçen sene 1 senede 100 saatim varken bu sene 1 ayda 110 saati geçtim çünkü gerçekten sarıyor bu defa. MyCareer oynayacaksan şimdiden alman gerekiyor 5-10 dolar için aylarca beklemenin anlamı yok.

oyunun ismi 007 First Light
007 kaçmaz tüm hitman oyunlarını oynadım onu da merakla bekliyorum.

kaç yıldır fifa oynuyorum valla bir değişiklik yapmak istedim hocam artı olarak oyunu oynamıştım bu sene ve çok hoşuma gitti sebepsiz yere (5 liraya dolaşan hesaplardan yani)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

haklısınız hocam oyunlar çok pahalı artık maalesef. en son baldurs gate 3 aldım ondan beri bir oyun bile almadım bu fiyatlar yüzünden.
Hocam nba çok kolay indirime giren, tüm üyelik sistemlerinde olan bir oyun paranıza yazık edersiniz fifa için de geçerli bu.
Baldurs gate 3 almaklaçok iyi yapmışsınız ben de aldım bol vakit bulunca bitireceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,554
Üyeler
183,445
Son üye
WoXs
Geri