Ne kadar sürede kazanmışım?

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,012
Arkadaşlar dün Binance pool üzerinden eth mininge başladım dün gece 23.40 gibi falan başladım sonra uyudum. Sabah uyandığımda 5.48 try kazanmışım. Yani kaç saatte bu parayı kazanmışım ben?
40.5 mh

Abi 9 saat uyuduğun için 9 saatte kazanmış oluyorsun.

0,0003222 Ethereum kazmış oluyorsun herhalde ama saatini hesaplayamadım. Şuradan kendin hesaplamayı deneyebilirsin;

Abi 9 saat uyuduğun için 9 saatte kazanmış oluyorsun.
Krall 9 saatte bu kadar az kazması imkansız gece 2 veya 3 te hesaba geçiyor para yani ya 3 saat ya 4 saat arası olması lazım. Gece 3ten sonra diğer günün gecesine kadar kazıyor diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

0,0003222 Ethereum kazmış oluyorsun herhalde ama saatini hesaplayamadım. Şuradan kendin hesaplamayı deneyebilirsin;
Benim anladığım kadarıyla saat kaçta başlarsam başlayayım o günün gece 3 üne kadar kazdığım ekleniyor hesaba yani 23.40tan gece 3 e yaklaşık 3 bucuk saat kazmışım ben öyle anladım 3 bucuk saatte 5.48 TL

Krall 9 saatte bu kadar az kazması imkansız gece 2 veya 3 te hesaba geçiyor para yani ya 3 saat ya 4 saat arası olması lazım. Gece 3ten sonra diğer günün gecesine kadar kazıyor diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim anladığım kadarıyla saat kaçta başlarsam başlayayım o günün gece 3 üne kadar kazdığım ekleniyor hesaba yani 23.40tan gece 3 e yaklaşık 3 bucuk saat kazmışım ben öyle anladım 3 bucuk saatte 5.48 TL
ben bunu bilmiyordum, herhalde gece kazarken durmuştur kendisi diye düşündüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,919
Üyeler
188,184
Son üye
merttaspppp
Geri